Σοφία Μανωλάκου: «Αισθανόμουν άβολα. Δεν βρήκα τη θέση και την ταυτότητά μου»
Πρωινές εκπομπές

Σοφία Μανωλάκου: «Αισθανόμουν άβολα. Δεν βρήκα τη θέση και την ταυτότητά μου»

Σοφία Μανωλάκου: «Αισθανόμουν άβολα. Δεν βρήκα τη θέση και την ταυτότητά μου»

Οι τηλεοπτικές προτάσεις και η σχέση της με τον Σπύρο Σπαντίδα

Η Σοφία Μανωλάκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε τόσο στην σκέψη της για παρουσίαση όσο και στο ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας.

«Μπορεί να έκανα ξανά πρωινή εκπομπή. Γενικά στις προτάσεις δεν λέω “όχι”. Όταν μου τις κάνουν, τις σκέφτομαι, βλέπω πώς νιώθω εγώ μέσα σε αυτές, με τι παρέα θα είμαι. Μετά τα “Καλημερούδια” μου είχαν κάνει πρόταση αλλά δεν ήθελα να κάνω. Πάντα προτιμώ το θέατρο! Μπορεί σε κάποια θέματα να αισθανόμουν άβολα και να μην βρήκα τη θέση μου και την ταυτότητά μου. Σαν άνθρωπος που δεν ασχολούμαι και δεν σχολιάζω τα πάντα. Δεν βρήκα τη θέση μου 100% όπως το έκανα στα δοκιμαστικά.

Είναι σοκαριστικό και πολύ ξαφνικό. Δύσκολη στιγμή ήταν όταν έκλεισε το κανάλι, κόπηκε στον αέρα. Κράτησα τα θετικά στοιχεία, την παρέα που κάναμε».

«Στην προσωπική μου ζωή είμαι σταθερά και εκεί που με αφήσατε. Είμαστε 14 χρόνια μαζί! Ο Σπύρος Σπαντίδας τα ακούει όλα. Έρχεται κοντά και λέω “φύγε, μην με ακουμπάς”. Με τους άλλους είμαι ευγενική. Μόνο στον Σπαντίδα δείχνω το άλλο πρόσωπο. Θέλω να πιώ τον καφέ μου, θέλω λίγο χρόνο.

Κανείς δεν έχει αισθανθεί την ανάγκη για γάμο και παιδί. Αλλιώς δεν θα ήμασταν 14 χρόνια μαζί! Ο Σπύρος κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού και εγώ αρχίζω σιγά σιγά να μαγειρεύω. Είναι νοικοκύρης και στα οικονομικά του, εγώ είμαι πιο σπάταλη.

Η ενέργεια ακόμα και αν δεν τσακώνονται οι γονείς, το vibe το καταλαβαίνει. Εγώ το έβλεπα ότι δεν περνούσαν καλά και θεώρησα ότι είναι καλύτερα χώρια και καλά.

Δεν ξέρω αν είναι φόβος ή pattern επειδή έχω μεγαλώσει έτσι επειδή ήμουν σε μονογονεϊκή οικογένεια. Θέλω να είμαι σίγουρη για να κάνω ένα παιδί και ότι θα είμαι ικανή να μεγαλώσω ένα παιδί μόνη μου. Πρέπει να φύγεις από εσένα και να δώσεις την προσοχή σου σε κάποιον άλλον».