Στάθης Παναγιωτόπουλος: Γιατί τον κάλεσε ξανά ο ανακριτής;
Πρωινές εκπομπές

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Γιατί τον κάλεσε ξανά ο ανακριτής;

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Γιατί τον κάλεσε ξανά ο ανακριτής;

Η δικηγόρος της πρώτης καταγγέλλουσας μίλησε στη «Super Κατερίνα»

Το κατώφλι του ανακριτή Θεσσαλονίκης πέρασε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος για σε συμπληρωματική απολογία για την εμπλοκή του σε υποθέσεις δημοσιοποίησης, μέσω διαδικτύου, υλικού με προσωπικές στιγμές πρώην ερωτικών του συντρόφων.

Οι αρμόδιοι κάλεσαν ξανά τον παρουσιαστή ύστερα από νέα στοιχεία που αφορούν στη διαρροή ενός ακόμη ροζ βίντεο, το οποίο εντοπίστηκε από το θύμα σε πορνογραφική ιστοσελίδα.

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η συνήγορος της 1ης καταγγέλλουσας δήλωσε ότι τα νέα στοιχεία δεν αφορούν την εντολέα της, την πρώτη καταγγέλλουσα.

«Η μέχρι τώρα ενημέρωση που έχουμε είναι ότι τον έχει καλέσει όχι για τη δική μας απόφαση. Για τη δική μας υπόθεση έχει ήδη εκδοθεί καταδικαστική απόφαση και εκκρεμεί σε δεύτερο βαθμό που θα δούμε αν θα μετατραπεί σε κακούργημα από πλημμέλημα» ανέφερε αρχικά η Σταυρούλα Αντιγόνη Πρίλη.

«Μέχρι στιγμής δεν έχει να κάνει με διαρροή καινούργιου βίντεο της πρώτης καταγγέλλουσας γιατί όταν έχουμε μία τόσο μεγάλη διαρροή υλικού και πολυετή δράση θεωρώ ότι θα ανακύπτουν και άλλα στην πορεία σε ένα βάθος χρόνου. Συνεχίζουμε να ψάχνουμε ό,τι άλλο υπάρχει» συμπλήρωσε.