Στέλλα Μιζεράκη: Αυτή είναι η αδερφή της και μοιάζουν σαν δίδυμες!
Πρωινές εκπομπές

Στέλλα Μιζεράκη: Αυτή είναι η αδερφή της και μοιάζουν σαν δίδυμες!

Στέλλα Μιζεράκη: Αυτή είναι η αδερφή της και μοιάζουν σαν δίδυμες!

Θα έκαναν μαζί κάτι τηλεοπτικό;

Για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί, αλλά και για τη σχέση της με τη Μαρία Μπακοδήμου σήμερα, μίλησε η Στέλλα Μιζεράκη στην εκπομπή «Καλοκαίρι #yes», ενώ παράλληλα σύστησε και την αδερφή της.

«Μου άρεσε από μικρή που ήμουν η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Μελίνα Μερκούρη, αλλά δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ πιο ενεργά με την υποκριτική. Έχω κάνει κάποια σεμινάρια με τον κύριο Όμηρο, όταν κάναμε και την ταινία “Ρόδα, τσάντα και κοπάνα” που δεν έχει βγει ακόμα. Δεν πειράζει που δεν βγήκε, εγώ την έχω δει όλη. Από τον κύριο Ευστρατιάδη εξαρτάται αν θα βγει», δήλωσε αρχικά στην εκπομπή του OPEN και συνέχισε:

«Απέρριψα τηλεοπτικές προτάσεις. Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις τηλεόραση απλά για να υπάρχεις. Θα μου άρεσε οτιδήποτε σχετίζεται με τη μόδα, αλλά δεν μπορώ να κάθομαι σε ένα πάνελ και να κουτσομπολεύω».

Για τη σχέση που έχει με τη Μαρία Μπακοδήμου μετά το Power of Love, απάντησε: «Έχω άψογες σχέσεις με τη Μαρία Μπακοδήμου. Στο παιχνίδι ήταν σαν τη μεγάλη μας αδελφή. Θα μου άρεσε να συνεργαστώ μαζί της».

Διαβάστε ακόμα

Emilia Vodos: «Σε εκπομπή θα πήγαινα μόνο ως παρουσιάστρια ή συμπαρουσιάστρια»