Τριαντάφυλλος: «Αν παρεξηγήσατε τις δηλώσεις μου, δεν πειράζει» – Η ανατρεπτική παρέμβαση Κοκλώνη
Πρωινές εκπομπές

Τριαντάφυλλος: «Αν παρεξηγήσατε τις δηλώσεις μου, δεν πειράζει» – Η ανατρεπτική παρέμβαση Κοκλώνη

Τριαντάφυλλος: «Αν παρεξηγήσατε τις δηλώσεις μου, δεν πειράζει» – Η ανατρεπτική παρέμβαση Κοκλώνη

Ο CEO της Βarking Well έβαλε πολλά πράγματα στη θέση τους!

Ανασκεύασε τις προηγούμενες δηλώσεις του ο Τριαντάφυλλος σχετικά με τις πιθανές νέες προσθήκες στην πρωινή τους παρέα, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα αναλάβει την πρωινή ζώνη του ΣΚ στο Open.

«Είπα ότι είμαστε μια παρέα που και οι 4 είμαστε τελείως άβγαλτοι σε αυτή τη δουλειά και όποιος έρθει καλοδεχούμενος. Αν το παρεξηγήσατε, δεν πειράζει. Η Ναταλί είναι φίλη μου, τα παιδιά μας πάνε στο ίδιο γήπεδο. Ας έρθει όποιος θέλει αρκεί να είμαστε μια παρέα. Δεν υπάρχει κάποια παρεξήγηση.

Είμαστε άπειροι και αυτό ίσως αρέσει στον κόσμο.

Καλοδεχούμενη είναι η Ναταλί, θα την πάρω και τηλέφωνο. Ούτε η Μαριάντα έχει πρόβλημα. Παρεξηγήσατε ότι δεν θέλουμε να χαλάσει η παρέα.

Για τον Αλέξη Παππά με κλειστά μάτια και ας είναι και κεντρικός, δεν με νοιάζει!» είπε με χιούμορ.

Η απάντηση Γκουντάρα στον Τριαντάφυλλο

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ως σύζυγος της Ναταλί Κάκκαβα, απάντησε ότι «ποτέ δεν ετέθη θέμα “ποιος κάνει κουμάντο”. Η κουβέντα που έγινε αφορούσε στην ομάδα. Βαράνε τα τηλέφωνα όλη μέρα να βγει να τοποθετηθεί για κάτι που δεν έχει καμία σχέση».

Η παρέμβαση Κοκλώνη

Στην όλη συζήτηση ενεπλάκη ο πλέον αρμόδιος, ο CEO της Βarking Well και παραγωγός των ψυχαγωγικών εκπομπών του Open, Νίκος Κοκλώνης, που ανέτρεψε πλήρως την εικόνα.

«Υπάρχει μια πολύ μεγάλη έκπληξη το Σαββατοκύριακο το πρωί που δεν την περιμένει κανείς» ήταν το μήνυμά του που έστειλε στην Κατερίνα Καινούργιου και εκείνη διάβασε.

Όπως θα ακούσετε μάλιστα πρόκειται για μια πασίγνωστη παρουσιάστρια που έρχεται στο προσκήνιο. «Είναι πρόσωπο πρώτης γραμμής, αγαπημένη παρουσιάστρια που πάει να γίνει η ανατροπή και να αναλάβει το πρωινό ενδεχομένως με κάποια άτομα που ήταν στο καλοκαιρινό» είπε ο Χάρης Λεμπιδάκης.

Μάλιστα ο Τριαντάφυλλος βγήκε ζωντανά στη Super Kατερίνα για να μιλήσει για το ατύχημά του και θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει πρόβλημα με καμία προσθήκη στην εκπομπή και ειδικά της Ναταλί Κάκκαβα.

«Δεν μασάω τα λόγια μου και μπροστά στον Γκουντάρα. Όποιος θέλει να έρθει στην παρέα μας – γιατί είμαστε μια παρέα, σαλονάτη…» ξεκίνησε να λέει.

«Να σου πω κι εγώ με αγάπη Τριαντάφυλλε; Επειδή η ερώτηση ήταν συγκεκριμένη, πιστεύεις ότι η Ναταλί είναι high society;» τον ρώτησε ο Γρηγόρης.

Τελικά η ένταση που αρχικά επικράτησε, καταλάγιασε με τον Τριαντάφυλλο να δηλώνει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με όποια προσθήκη και ότι παρεξηγήθηκε το όλο θέμα. και την Κατερίνα Καινούργιου να τον προσκαλεί στο πλατό της.