«Τρόμαξα όταν είδα τον Νίκο Φλωρινιώτη την τελευταία φορά, είχε… »
Πρωινές εκπομπές

«Τρόμαξα όταν είδα τον Νίκο Φλωρινιώτη την τελευταία φορά, είχε… »

«Τρόμαξα όταν είδα τον Νίκο Φλωρινιώτη την τελευταία φορά, είχε… »

Συγκλονίζει οικογενειακή φίλη της οικογένειας Φλωρινιώτη, μιλώντας για τον Νίκο

Σήμερα 22/12 θα πουν συγγενείς, φίλοι και συναδέλφοι το τελευταίο αντίο στον Νίκο Φλωρινιώτη και από το βράδυ της Πέμπτης, πολύς κόσμος έχει περάσει από το πατρικό του σπίτι για να συλλυπηθεί την οικογένεια.

Εκεί βρέθηκε και η αδελφική φίλη της οικογένειάς, Ρούλα Κυριακάκη, η οποία συντετριμμένη, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την τελευταία φορά που είδε τον Νίκο Φλωρινιώτη κι εκείνος δεν μπορούσε πλέον να μιλήσει.

«Είναι η πιο τραγική μέρα, κανείς δεν το περίμενε, δεν το πιστεύουμε ακόμα. Πάντα χαμογελούσε, ποτέ δεν τον είχαμε δει λυπημένο, νευριασμένο, ήταν η χαρά του Θεού. Τώρα γιατί τον πήρε;  Ήθελε άλλον έναν άγγελο μάλλον», είπε αρχικά η κ. Κυριακάκη.

«Η Μάχη είναι σε άθλια κατάσταση, αλλά προσπαθούμε όλοι να την κρατήσουμε να μην καταρρεύσει. Η Ανννούλα, ο Σάββας το ίδιο, όλοι είναι καταρακωμένοι. Είχα έρθει στα 40 του πατέρα του και τρόμαξα που τον είδα. Τόσο αδυνατισμένος, χάλια, αλλά αυτός ήταν αισιόδοξος. Ξαφνικά από την ημέρα του Αγίου Νικολάου κατάπεσε, την ημέρα της γιορτής του δεν πρόλαβε τόποτα. Έχασε την ομιλία του, δεν άκουγε, δεν καταλάβαινε και λέει η καημένη η Μάχη, την ημέρα του Αγίου Νικολάου αρρώστησε και με το παλιό ημερολόγιο, την ημέρα του Αγίου Νικολάου, τον πήρε μαζί του», πρόσθεσε.

Διαβάστε ακόμα

Συγκλονίζει η Άννα Φλωρινιώτη: «Μόνη μου με αφήσανε, το σόου Φλωρινιώτης τελείωσε…»