Τζέιμς Καφετζής για Survivor: «Είχαμε σκεφτεί με τον Αλέξη να…»
Πρωινές εκπομπές

Τζέιμς Καφετζής για Survivor: «Είχαμε σκεφτεί με τον Αλέξη να…»

Τζέιμς Καφετζής για Survivor: «Είχαμε σκεφτεί με τον Αλέξη να…»

Τι απάντησε για το υπέρογκο ποσό που φημολογείται ότι του πρότεινε η παραγωγή

Για το θέμα υγείας που τον απέτρεψε να μπει στο Survivor, το ενδεχόμενο να τον δούμε στον Άγιο Δομίνικο στην πορεία του παιχνιδιού, αλλά και τα… σχέδια με τον Αλέξη Παππά, μίλησε ο Τζέιμς Καφετζής στο Χαμογέλα και πάλι και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Ο πρώην παίκτης του ριαλιτι επιβίωσης, αναφέρθηκε και στο συμβόλαιό του, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει ποια είναι η πρόταση που του έγινε.

«Δεν πηγαίνω στον Άγιο Δομίνικο αλλά στο Τόκιο. Αποφάσισα να μην πάω. Με μάτιασαν κάποιοι που αν και έχουν πάει δύο φορές, έλεγαν ότι ζητάω πολλά λεφτά. Ο γιατρός δεν μου είπε να μην πάω στο Survivor αλλά να υπογράψω να πάω με δική μου ευθύνη. Η ηπατολόγος μου, μου είπε ότι οι αυξημένες τρανσαμινάσες οφείλονται μάλλον στην αντιβίωση που παίρνω, αλλά καλύτερα να μείνω εκτός. Η παραγωγή μου είπε να πάω στο ξενοδοχείο αλλά αν δεν απέδιδε η διατροφή, θα έχανα και το Τόκιο και το Survivor. Από την αρχή σίγουρα δεν θα με δείτε. Στη συνέχεια ποτέ δεν ξέρεις».

«Είχαμε σκεφτεί με τον Αλέξη Παππά να…»

Όπως παραδέχτηκε, το συμβόλαιό που του πρότειναν ήταν το μεγαλύτερο από αυτά που έχουν δώσει.

«Δεν μίλησα με τον ίδιο τον Ατζούν, αλλά με τα “αφεντικά” της παραγωγής. Είχα κάνει και τρέιλερ για το νέο Survivor και λέγαμε να βάλουμε ως ιδιότητα το “χημικός” ή “αλχημιστής”. Μίλησα με τον Αλέξη Παππά, με πήρε τηλέφωνο και “ξενέρωσε” πολύ που δεν θα μπω. Είχαμε σκεφτεί με τον Αλέξη αρχικά να τα βρούμε, να πετάξουμε έξω τους άλλους και μετά να τσακωθούμε και εμείς. Είχα σκοπό να μείνω 100 μέρες για να προλάβω και τη σεζόν».

Αυτός που πιστεύει πως θα ξεχωρίσει είναι ο Αλέξης Παππάς, ο Σάββας Γκεντσόγλου και η Κατερίνα Δαλάκα από τους διάσημους.

«Το Survivor είναι 4 ώρες και το ριάλιτι είναι τρεις. Ο κόσμος θέλει να δει το ριάλιτι. Ο αρχηγός της μίας κλίκας θα είναι ο Παππάς και αν δεν είναι καλός ο Γκάνος. Θα εστιάσει εκεί και θα φύγει από τους πρώτους».

Ωστόσο, ο Τζέιμς Καφετζής αρνήθηκε να αποκαλύψει εάν η πρόταση που του έγινε ήταν για 12.000 ευρώ την εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμα

Τζέιμς Καφετζής: «Ο Παππάς πήρε μέχρι την Acun Medya να δώσει εναλλακτική για να μπω στο παιχνίδι»