Βαγγέλης Μαρινάκης: Έτσι αποχαιρέτησε τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη
Πρωινές εκπομπές

Βαγγέλης Μαρινάκης: Έτσι αποχαιρέτησε τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Βαγγέλης Μαρινάκης: Έτσι αποχαιρέτησε τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Το μήνυμα του προέδρου το Ολυμπιακού

Την τελευταία της πνοή άφησε η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, πρόεδρος της Ελπίδας, του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο και πρέσβυρα Καλής Θελήσεως της UNESCO, όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα, με το κοινωνικό έργο της να έχει αναγνωριστεί διεθνώς.

Το πανελλήνιο είναι συγκλονισμένο με την τεράστια απώλεια, μιας γυναίκας που είχε προσφέρει πολλά στη χώρα , με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να στέλνει το δικό του, συλλυπητήριο μήνυμα για τον χαμό της.

«Μαριάννα, η οικογένειά μου και εγώ θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το όραμα και το έργο σου» αναφέρει μεταξύ άλλων και συνεχίζει:

«Μια γυναίκα με μεγάλη καρδιά, ευαισθησία και τεράστια προσφορά και επίδραση στις ζωές πολλών ανθρώπων».

Μαριάννα Βαρδινογιάννη: «Το μόνο που ζήτησα από τον Θεό ήταν να έχω μια αγαπημένη οικογένεια»

«Μια γυναίκα που έκανε πάντα τα αδύνατα δυνατά και δεν σταμάτησε ποτέ να μοιράζει απλόχερα ΕΛΠΙΔΑ και ΑΓΑΠΗ στους γύρω της και στα ΠΑΙΔΙΑ που τόσο αγαπούσε», προσθέτει ο Βαγγέλης Μαρινάκης για να καταλήξει:

«Μαριάννα, η οικογένειά μου και εγώ θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το όραμα και το έργο σου, προσφέροντας στα παιδιά και στις οικογένειες του Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο. Αφήνεις ένα τεράστιο κενό στις καρδιές όλων μας».