Χαλκίδα – Συγκλονίζει η μητέρα του 46χρονου διανομέα: «Έβγαζε αίμα από το στόμα»
Πρωινές εκπομπές

Χαλκίδα – Συγκλονίζει η μητέρα του 46χρονου διανομέα: «Έβγαζε αίμα από το στόμα»

Χαλκίδα – Συγκλονίζει η μητέρα του 46χρονου διανομέα: «Έβγαζε αίμα από το στόμα»

Με τρεμάμενη φωνή μίλησε για τον χαμό του γιου της

Τη ζωή του έχασε ένας 46χρονος διανομέας από θερμοπληξία, ο οποίος δούλευε μέσα στον καύσωνα και επιστρέφοντας στο σπίτι του κατέρρευσε.

Μιλώντας στο eviaonline.gr, η μητέρα του άτυχου άνδρα περιέγραψε την άσχημη κατάσταση στην οποία τον είδε μόλις γύρισε από τη δουλειά του.

«Ήρθε το παιδί μου από τη δουλειά, δούλευε σε ένα σουβλατζίδικο και έκανε διανομή με το ποδηλατάκι του. Ήρθε από το σουβλατζίδικο και δεν καταλάβαινα. Άρχισε και πετούσετην μπλούζα, δεν καταλάβαινα τι έκανε. Λέω “παιδάκι μου, τι έχεις;”. Δεν μπορούσε να μιλήσει. Δεν μίλαγε. Παίρνουμε τηλέφωνο τον κ. Λεονάρδο και λέει μάλλον ότι είναι θερμοπληξία. “Τροχάδην να τον πάτε στο νοσοκομείο. Βάλτε του πετσέτα στο μέτωπο και να τον πάτε στο νοσοκομείο”. Καλέσαμε το ασθενοφόρο αλλά μέχρι να έρθει, το παιδί μου δεν καταλάβαινε τίποτα. Έτρεμε, έβγαζε αίμα από το στόμα και δεν επικοινωνούσε με το περιβάλλον. Στη συνέχεια ήρθε το ασθενοφόρο, τον πήραμε και τον πήγαμε στο νοσοκομείο. Εκεί παθαίνει την πρώτη καρδιακή ανακοπή και μετά τον επανέφεραν. Παθαίνει και δεύτερη και τελείωσε. Αυτό ήταν. Δεν πρόλαβε τίποτα το παιδάκι μου. Εκείνη την ημέρα εργαζόταν στο σουβλατζίδικο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε ότι ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς συνελήφθη, ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερος ενώ αντιμετωπίζει, κατηγορία ανθρωποκτονίας από αμέλεια.