Χάρης Ρώμας: «Δεν είμαι από αυτούς που θα πω σε όλους “μου αρέσεις”»
Πρωινές εκπομπές

Χάρης Ρώμας: «Δεν είμαι από αυτούς που θα πω σε όλους “μου αρέσεις”»

Χάρης Ρώμας: «Δεν είμαι από αυτούς που θα πω σε όλους “μου αρέσεις”»

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πάμε Δανάη!

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μίλησε για το ενδεχόμενο επιστροφής του στους τηλεοπτικούς δέκτες και την μυθοπλασία.

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο επιστροφής του στους τηλεοπτικούς δέκτες, είπε:

«Με την Άννα Χατζησοφιά που γράφουμε μαζί δεν βιαζόμαστε, είμαστε τυχεροί που μπορούμε να αφήνουμε τα πράγματα χωρίς άγχος. Έχω υπάρξει πιο υπερφίαλος στο παρελθόν, τώρα δεν είμαι υπερφίαλος. Με έχει προσγειώσει η ζωή έτσι όπως πρέπει. Δεν αισθάνομαι ότι ουσιαστικά λείπω σε κανέναν από την τηλεόραση αλλά αν όμως επανέλθω και το κάνω με τον σωστό τρόπο νομίζω θα χαρεί πολύς κόσμος που θα δει αυτό που κάνω. Βλέπω κάποια πράγματα στην τηλεόραση, όσο μπορώ και βλέπω ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που εγώ δεν θα τα έβλεπα ποτέ των ποτών».

Για την μυθοπλασία στην τηλεόραση, ανέφερε:

«Στο θέμα των σίριαλ, είναι καλό να γίνονται κάποια πράγματα και να δουλεύει ο κόσμος και να παρέχεται και το προϊόν της μυθοπλασίας. Πρέπει όμως να πω ότι βλέπω και πράγματα που δεν μου αρέσουν και στην μυθοπλασία. Επειδή συνηθίζουμε να χαϊδεύουμε και νέους ηθοποιούς που δεν μου αρέσουν γιατί γίνεται πρόχειρα αυτό που γίνεται και παίζουν με στόμφο από πολύ νωρίς. Βλέπω και πιο παλιούς ηθοποιούς σε σαπουνόπερες που υποκριτικά δεν στέκονται, έχουν όμως τη δική τους απήχηση. Δεν είμαι από αυτούς που θα πω σε όλους μου αρέσεις».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Χάρης Ρώμας: «Ξέρω τη λίστα των ηθοποιών που έχουν αμειφθεί με καλά ποσά στην τηλεόραση