Χάρης Ρώμας: «Το “γκαρσόνα Β'” δεν θεωρώ ότι είναι μπούλινγκ»
Πρωινές εκπομπές

Χάρης Ρώμας: «Το “γκαρσόνα Β'” δεν θεωρώ ότι είναι μπούλινγκ»

Χάρης Ρώμας: «Το “γκαρσόνα Β'” δεν θεωρώ ότι είναι μπούλινγκ»

«Τα Tik Tok του Αλέξη Τσίπρα ήταν άτεχνα»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» μίλησε ο Χάρης Ρώμας και αναφέρθηκε στους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων αλλά και στο politically correct που έχει εδραιωθεί στην εποχή μας.

«Είναι ανήθικο να λέγεται ότι οι καλλιτέχνες δεν μπορούν να ασχοληθούν με την πολιτική. Με την πολιτική έχουν ασχοληθεί πρόσωπα όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μάνος Χατζηδάκις, η Μελίνα Μερκούρη. Δεν ξέρω αν είμαι σελέμπριτι επειδή έχω γίνει πολύ γνωστός. Ο Μάνος Χατζιδάκις ήταν σελέμπριτι γιατί ήταν ένας μεγάλος καλλιτέχνης;

Θα κάνω και εγώ ότι οι πολιτικοί αρχηγοί που πάνε στο Youtube ή κάνουν βίντεο στο Tik Tok. Θα το κάνω και εγώ και θα το κάνω καλύτερα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα κατάφερε πολύ καλά, μου άρεσαν 2-3 πράγματα στο Tik Tok. Ο Αλέξης Τσίπρας λιγότερο, δεν έμοιαζε αληθινό, ήταν λίγο άτεχνο.

Υπάρχει το politically correct. Εμένα μου αρέσει που δεν υπήρχε λογοκρισία όταν έκανα το “Κωνσταντίνου και Ελένης”. Το “γκαρσόνα Β'” δεν θεωρώ ότι είναι μπούλινγκ. Ο συγκεκριμένος χαρακτήρας που την έλεγε, χαρακτήριζε τις δικές του παθογένειες. Αν το ξανάκανα, πάλι το ίδιο θα το έκανα».