Reality TV

Big Brother: Η Άννα Μαρία μοίρασε… αγάπη μόνο πριν από τον τελικό και οι συγκάτοικοι έπαθαν πολιτισμικό σοκ!

Big Brother: Η Άννα Μαρία μοίρασε… αγάπη μόνο πριν από τον τελικό και οι συγκάτοικοι έπαθαν πολιτισμικό σοκ!

Το Twitter κάνει λόγο για «κωλοτούμπα» μετά τη συνάντηση με τους δικούς της

Το τελευταίο επεισόδιο του Big Brother πριν από τον μεγάλο τελικό σηματοδοτήθηκε από την αλλαγή συμπεριφοράς της Άννας Μαρίας προς τους συγκατοίκους.

Η πλέον αμφιλεγόμενη παίκτρια του ριάλιτι δέχτηκε επίσκεψη στο μπλε δωμάτιο από τη μητέρα της και τον αδελφό της και αυτό την άλλαξε.

Ο αδελφός της τής ζήτησε να χαμογελά όχι άλλο κλάμα και να κατεβάσει τους τόνους γιατί έξω δείχνει κάτι άλλο όπως της είπε.

Να ηρεμήσει τη συμβούλεψε και η μητέρα της και μάλιστα να φέρεται πιο όμορφα στον Πυργίδη.

«Μόνο χαμόγελο» ήταν το μήνυμα που της έδωσαν.

Μετά από αυτή την επίσκεψη, η Άννα Μαρία έκανε στροφή 180 μοιρών και άλλαξε τρόπο συμπεριφοράς προς τους συμπαίκτες της. Και φυσικά προς τον Πυργίδη, τον οποίο έπιασε ιδιαίτερα και του έκανε ολόκληρη ανάλυση ότι τον αγαπάει -φιλικά όπως του είπε στο τέλος.

Εκείνος της ζήτησε να χαμογελάει γιατί την ομορφαίνει αλλά και να του γράψει κάτι να πάρει μαζί του.

Στο δωμάτιο επικοινωνίας βέβαια εκείνος πιστεύει ότι σε μια βδομάδα δεν θα τον θυμάται καν αλλά και ότι τον έχει καψουρευτεί επειδή ντύθηκε ανθρώπινα.

Οι συγκάτοικοι αποφάσισαν να φάνε όλοι μαζί και φώναξαν και την Άννα Μαρία, η οποία τους σόκαρε λέγοντας ότι πήρε πολλή αγάπη και θα τους τη μοιράσει!

Ο Ζακ εξεπλάγη ευχάριστα, η Σοφία δεν την πίστεψε ενώ ο Γρηγόρης μακάρισε το γεγονός ότι έστω και για δύο μέρες θα περάσουν ευχάριστα.

Στο Twitter βέβαια η συμπεριφορά της Άννας Μαρίας δεν βρήκε πολλούς υποστηρικτές καθώς μερίδα των χρηστών πιστεύει ότι έκανε «κωλοτούμπα» μετά την επίσκεψη των δικών της
Exit mobile version