Big Brother – Βλαδίμηρος: Ο τοξικός πατέρας, η δολοφονία του αδερφού του και οι οικονομικές δυσκολίες που τον γονάτισαν
Reality TV

Big Brother – Βλαδίμηρος: Ο τοξικός πατέρας, η δολοφονία του αδερφού του και οι οικονομικές δυσκολίες που τον γονάτισαν

Big Brother – Βλαδίμηρος: Ο τοξικός πατέρας, η δολοφονία του αδερφού του και οι οικονομικές δυσκολίες που τον γονάτισαν

«Ένιωσα φτώχεια σε σημείο πείνας»

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε ο Βλαδίμηρος κάνοντας ένα χρονοδιάγραμμα της ζωής του στο δωμάτιο επικοινωνίας.

Για πρώτη φορά ο 22χρονος παίκτης του Big Brother μίλησε για την κακοποίηση που έζησε από τον πατέρα του, τον χωρισμό των γονιών του, τις οικονομικές δυσκολίες, τη δολοφονία του αδερφού του αλλά και για το γεγονός πως δεν έχει ολοκληρώσει με κάποια από τις γυναίκες που διατηρούσε δεσμό.

«Γεννήθηκα το 1998 στη Λεμεσό και έμενα μαζί με τον πατέρα και τη μητέρα μου σε κάτι που δεν ήταν ακριβώς σπίτι, αλλά ήταν μια ταβέρνα. Εκεί ο πατέρας είχε τη μητέρα μου σαν δούλα. Βίωσα κακοποίηση. Ο πατέρας μου μας μείωνε, μας κλείδωνε σπίτι και πήγαινε έξω να παίξει χαρτιά και να πάει με άλλες γυναίκες.

Το 2006 αποδράσαμε από την ταβέρνα. Μια μέρα, που και η μητέρα μου δεν άντεχε άλλο, το σκάσαμε από το σπίτι ενώ ο πατέρας μου έλειπε. Ήταν η πρώτη μέρα που ένιωσα φτώχεια σε σημείο πείνας. Δεν είχαμε απολύτως τίποτα. Εκείνες οι μέρες ήταν από τις χειρότερες της ζωής μου. Έβλεπα τη μητέρα μου να κλαίει κάθε νύχτα. Το φαγητό ήταν ελάχιστο έως καθόλου.

Το 2007 ενώ ήμουν στο δημοτικό είχαμε μια λογομαχία με έναν συμμαθητή μου. Τα περισσότερα παιδιά είχαν παρέες, λίγο πολύ ήμουν μόνος εκεί. Μια μέρα είχαμε μια λογομαχία και ο συμμαθητής μου έφερε τον αδερφό του με την παρέα του και ξεκίνησαν να με χτυπούν. Για την επόμενη εβδομάδα δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Προέκυψαν ζημιές στον θώρακα και τα πλευρά μου.

Το 2008 ήταν η χρονιά που δολοφονήθηκε ο αδερφός μου. Ήταν μπλεγμένος σε κάποια πράγματα, χρωστούσαν λεφτά και τον δολοφόνησαν. Βρισκόταν σε ένα μαγαζί, βγήκε έξω και μπήκε στο αυτοκίνητο. Εκεί ήταν τοποθετημένη μια βόμβα που μόλις μπήκε μέσα εξερράγη. Με τον αδερφό μου είχαμε τις καλύτερες σχέσεις που έχω από τα τέσσερα αδέρφια που υπάρχουν από τον πρώτο γάμο του πατέρα μου».

Αναφερόμενος αργότερα στον θάνατο του πατέρα του αποκάλυψε: «Πριν περίπου ενάμισι χρόνο, η τελευταία επαφή που είχα με τον πατέρα μου ήταν ένα τηλεφώνημα. Σε αυτό το τηλεφώνημα του είχα πει όσα απάνθρωπα είχε κάνει και όσα αισθανόμουν για εκείνον. Τον είχα ρωτήσει γιατί μικρό με έλεγε άχρηστο, του είχα πει ότι δεν θα τον συγχωρούσα ποτέ ως πατέρα μου. Τη στιγμή που έμαθα πως πέθανε δεν ένιωσα απολύτως κανένα συναίσθημα. Απολύτως τίποτα. Το απόλυτο κενό».

Δείτε τα βίντεο: