Γιώργος Καράβας: Τι τον εκνευρίζει στο GNTM;
Reality TV

Γιώργος Καράβας: Τι τον εκνευρίζει στο GNTM;

Γιώργος Καράβας: Τι τον εκνευρίζει στο GNTM;

Η αποκάλυψη του Γρηγόρη Μπάκα για τη σύζυγό του

Τον Γιώργο Καράβα μετά της συζύγου του συνάντησε ο Γρηγόρης Μπάκας και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην τον «βομβαρδίσει με ερωτήσεις για το GNTM και όχι μόνο.

Αρχικά, στην ερώτηση αν λαμβάνει πικάντικες φωτογραφίες από θαυμάστριές του στα social media απάντησε θετικά, ωστόσο, δεν είναι κάτι που έχει αποκρύψει από τη Ραφαέλα Ψαρρού.

Στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι υπάρχουν πράγματα που τον εκνευρίζουν στην καθημερινότητά του αλλά και στον διαγωνισμό μόδας και συγκεκριμένα η έπαρση ορισμένων ανθρώπων.

«Είμαι ένας άνθρωπος που δεν συγχωρώ την έπαρση. Υπάρχουν στιγμές που νευριάζω στο παιχνίδι που δεν έχουν να κάνουν με την παραγωγή αλλά από αντιδράσεις που δω από τα παιδιά. Αλλά στο τέλος της ημέρας όλα καλά», δήλωσε.

Αδυναμίες έχει ανάμεσα στα επίδοξα μοντέλα αλλά δεν έδωσε πρόβλεψη για το αν ο φετινός νικητής είναι άνδρας ή γυναίκα κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Τέλος, συζητώντας τη συνέντευξη με τον Γιώργο Καράβα ο δαιμόνιος δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι η σύζυγος του coach στο GNTM δέχτηκε πρόταση για εκπομπή με τον ίδιο να θεωρεί πως είναι πολύ πιθανό να δούμε και τον ίδιο στα τηλεοπτικά πλατό.

https://streamable.com/k6ha1r