GNTM: Η μητέρα της Μαριαγάπης επιβεβαίωσε το χωρισμό της – «Χώρισε μόλις μπήκε στο παιχνίδι»
Reality TV

GNTM: Η μητέρα της Μαριαγάπης επιβεβαίωσε το χωρισμό της – «Χώρισε μόλις μπήκε στο παιχνίδι»

GNTM: Η μητέρα της Μαριαγάπης επιβεβαίωσε το χωρισμό της – «Χώρισε μόλις μπήκε στο παιχνίδι»

Τι είπε για τις φήμες περί σχέσης της με τον Αιμιλιάνο

Τον χωρισμό της Μαριαγάπης από τον σύντροφό της επιβεβαίωσε η μητέρα της, Κατερίνα Βελούδη στην εκπομπή Happy Day. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως η κόρη της χώρισε από τον σύντροφό της μόλις μπήκε στο GNTM και αναφέρθηκε στη φήμη που θέλει τη Μαριαγάπη και τον Αιμιλιάνο να είναι ζευγάρι.

«Η Μαριαγάπη είναι ένα παιδί ευαίσθητο και πολύ μαζεμένη σαν χαρακτήρας. Έχει αρκετά υψηλά το ήθος, του να μην μπλέκει σε ίντριγκες και όταν τη βλέπω να λέει “επιτέλους την έδιωξα”, καταλαβαίνω ότι έχει αγανακτήσε», είπε η μητέρα της Κατερίνα Βελούδη.

«Η Μαριαγάπη με τον Ανδρέα, τον Αιμιλιάνο και τον Ηρακλή γνωρίζονταν από πριν το παιχνίδι, είναι στο ίδιο πρακτορείο. Ο Ανδρέας ήταν φίλος με τη Μαριαγάπη πριν από το GNTM. Είναι, όμως, ένα παιδί ανταγωνιστικό και επειδή η Μαριαγαάπη δεν έχει μάθει να αντιδρά με αυτόν τον τρόπο και όταν ο άλλος “ιντριγκάρει” και γίνεται “κατίνα”, τότε πάει σε μια άλλη παρέα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Μιλάμε για ένα παιδί 19 χρόνων που δεν έχει καν τη στόφα της γυναίκας. Η Μαριαγάπη δεν έχει φύγει ποτέ από το σπίτι της. Στα 16 της μπήκε στο μόντελινγκ και έχει κάνει τα πρώτα της βήματα. Εκεί η Μαριαγάπη πάει να δείξει αν είναι καλό μοντέλο και όχι να δείξει με ποιον τα έχει».

https://streamable.com/tchcdh

Ωστόσο, επιβεβαίωσε το χωρισμό της Μαριαγάπης: «Η Μαριαγάπη είναι 19 ετών και είχε μια μετασχολική σχέση. Μιλάμε για δυο παιδιά που είναι στις πανελλήνιες. Η Μαριαγάπη έχει χωρίσει με αυτό το παιδί. Εγώ χειρίζομαι το Instagram της και κατέβασα τα highlights, επειδή εκείνη είναι στο παιχνίδι», είπε και συμπλήρωσε: «Η Μαριαγάπη χώρισε μόλις μπήκε στο παιχνίδι».

Τέλος, για το αν είναι ζευγάρι με τον Αιμιλιάνο, ανέφερε: «Δεν το ξέρω, γιατί δεν έχω επαφή μαζί της. Το παιχνίδι είναι ακόμη σε λειτουργία και όταν βγει από το σπίτι θα μιλήσει η ίδια», και συμπλήρωσε με νόημα: «Η Βίκυ Καγιά ξέρει κάτι περισσότερο για τη Μαριαγάπη και τον Αιμιλιάνο».

https://streamable.com/5rmxsa