House of Fame: Το μεγάλο φάουλ του Άρη που παραλίγο να στοιχίσει τη δουλειά των χορευτών – «Από εδώ και πέρα είσαι μόνος σου»
Reality TV

House of Fame: Το μεγάλο φάουλ του Άρη που παραλίγο να στοιχίσει τη δουλειά των χορευτών – «Από εδώ και πέρα είσαι μόνος σου»

House of Fame: Το μεγάλο φάουλ του Άρη που παραλίγο να στοιχίσει τη δουλειά των χορευτών – «Από εδώ και πέρα είσαι μόνος σου»

Ο Πάνος Μεταξόπουλος του ανακοίνωσε τα κακά μαντάτα, μια βδομάδα πριν από τον τελικό

Στην τελική ευθεία έχει μπει το House of Fame καθώς την Παρασκευή οι έξι σπουδαστές θα διαγωνιστούν για το μεγάλο έπαθλο.

Ωστόσο, ένας από αυτούς θα ανέβει στη σκηνή χωρίς να έχει κάνει μαθήματα με τους καθηγητές του, αφού αυτή η ποινή του επιβλήθηκε με κοινή απόφαση.

Ο λόγος για τον Άρη Βανταράκη που έσπασε τους όρους του συμβολαίου του και έφερε σε δύσκολη θέση μια ολόκληρη παραγωγή.

«Κάθε πράξη μας έχει και συνέπειες. Ένα από τα παιδιά μου έκανε κάτι που είναι έξω από τη φαντασία μου. Στεναχωρήθηκα γιατί η πράξη αυτή θα έχει συνέπειες. Τίποτα στη ζωή δεν περνάει χωρίς συνέπειες», είπε ο διευθυντής της ακαδημίας και έδωσε τον λόγο στη δασκάλα χορού, Τατιάνα:

«Την Πέμπτη, πριν από τον τελικό, μπαίνουν οι χορευτές για να κάνουν πρόβα με τα παιδιά. Κάναμε πρόβα με την Κόνη και υπήρξε μια ανακοίνωση από την παραγωγή ότι “Άρη άσε κάτω το κινητό”, το άφησε και είπε ότι ήθελε να δει την ώρα. Δεν συνεχίσαμε με το θέμα γιατί έπρεπε να βγει η πρόβα, αλλά όταν τελείωσε έγινε ακόμα μια ανακοίνωση. Μετά μου ήρθε ένα μήνυμα ότι όλοι οι χορευτές να ανέβουν πάνω στο γραφείο. Μια χορεύτρια είχε αφήσει το κινητό της, ο Άρης το ξεκλείδωσε γιατί δεν είχε κωδικό και φάνηκε ότι είχε μπει στο προφίλ του στο Instagram. Ανεβήκαμε στην παραγωγή και απολογούμασταν. Εκτεθήκαμε ξεκάθαρα. Παραλίγο να μας διώξουν».

Ο Άρης πήρε τον λόγο και εξήγησε: «Πάτησα το κινητό και πάτησα πάνω στο Instagram, έκανα τη λάθος κίνηση χωρίς να σκεφτώ τις συνέπειες των ανθρώπων που έχω απέναντί μου. Παραβίασα έναν κανόνα από τους βασικούς. Το πρόβλημά μου είναι ότι έβαλα σε δύσκολη θέση ανθρώπους. Ζήτησα συγγνώμη από την κοπέλα και τη δέχτηκε. Χαρά μου είναι ότι δεν θα χάσει κανείς τη δουλειά του, είναι φάουλ».

Στο σκηνικό φαίνεται ότι πήρε μέρος και ο Γιάννης ο οποίος ρωτήθηκε και απάντησε: «Εγώ τον είδα να κρατάει το κινητό, το μερίδιο ευθύνης μου είναι ότι μπήκα στη διαδικασία να του πω δεν και το δικό μου Instagram. Αυτό που δεν ήξερα ήταν πώς το πήρε το κινητό».

Ο Πάνος Μεταξόπουλος πήρε τον λόγο για τις ανακοινώσεις: «Αν ήμασταν στην αρχή του παιχνιδιού θα είχες φύγει το επόμενο δευτερόλεπτο. Πέρασε κι αυτή η σκέψη ότι αυτό είναι το σωστό. Για τους καθηγητές θα είναι η πιο επώδυνη εβδομάδα απέναντί σου. Από εδώ και πέρα είσαι μόνος σου. Δεν θα κάνει κανείς πρόβες μαζί σου, θα βρεις με τη Βασιλική τον τόνο και θα κατέβεις μόνος σου να παλέψεις. Σου εύχομαι να τα καταφέρεις. Δεν είναι να συμβεί κάτι τέτοιο, ήταν ανώριμη συμπεριφορά».

https://streamable.com/2c47bq