House of Fame: «Βράζει» από ζήλια η Μαριάννα –  Συνεχίζει τα τρυφερά τετ α τετ ο Στέφανος με τη Βένια
Reality TV

House of Fame: «Βράζει» από ζήλια η Μαριάννα – Συνεχίζει τα τρυφερά τετ α τετ ο Στέφανος με τη Βένια

House of Fame: «Βράζει» από ζήλια η Μαριάννα –  Συνεχίζει τα τρυφερά τετ α τετ ο Στέφανος με τη Βένια

Ξέσπασε ξανά σε κλάματα

Τον χαβά του συνεχίζει ο Στέφανος με τη Βένια στο House of Fame έχοντας φέρει τη σύντροφό σε πολύ δύσκολη θέση…

Ο παίκτης που πρωτογνωρίστηκε με τη Μαριάννα στο ριάλιτι κι από την πρώτη κιόλας στιγμή κεραυνοβολήθηκε μαζί της από έρωτα άρχισε εδώ και μία εβδομάδα να της δίνει λαβές με τρυφερά τετ α τετ με τη Βένια και συγκεκριμένα χάδια και αγκαλιές στην κρεβατοκάμαρα των γυναικών.

Και δυστυχώς δεν σταμάτησαν με αποτέλεσμα μετά από μία ακόμα στενή τους επαφή η Μαριάννα να ξεσπάσει σε κλάματα στο δωμάτιο επικοινωνίας την ώρα που εξηγούσε πως μπορεί να πιστεύει ότι πρόκειται μόνο περί φιλικής σχέσης αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχουν ξεπεράσει τα όρια των «αρχών» της.

«Ενώ έχουν μία πολύ φιλική σχέση απλά κάποιες φορές δεν είναι τόσο εύκολο να το δεις να μοιράζεται, ακόμα και το άγγιγμα. Μένει ότι αυτό που έχεις εσύ δεν είναι ιδιαίτερο αν έχουν πρόσβαση σε αυτό όλοι» ξεκίνησε να λέει στην κάμερα.

«Πιστεύω ότι μπορεί να το κάνει επίτηδες αλλά το κάνει και χωρίς να το καταλαβαίνει αλλά για εμένα αυτό είναι χειρότερο. Μου δείχνει ότι δεν σέβεται κάποια πράγματα. Το πιστεύω ότι τον βλέπει σαν μικρός της αδερφό αλλά δεν είναι αδέρφια κι εφόσον ξέρεις ότι ένα άλλο άτομο είναι με ένα άλλο άτομο μήπως θα έπρεπε να κρατήσεις κάποια προσχήματα;», συνέχισε.

«Και μετά σκέφτομαι εγώ έχω το πρόβλημα, μήπως εγώ δεν θα έπρεπε να το κοιτάω, μήπως εγώ δεν θα έπρεπε να δίνω σημασία και τα βάζω με εμένα» ολοκλήρωσε χωρίς να κρύβει τα δάκρυά της.

https://streamable.com/ry380t