MasterChef: Δοκιμασία αποχώρησης γένους θηλυκού με μπαλαντέρ έναν… Ιούδα!
Reality TV

MasterChef: Δοκιμασία αποχώρησης γένους θηλυκού με μπαλαντέρ έναν… Ιούδα!

MasterChef: Δοκιμασία αποχώρησης γένους θηλυκού με μπαλαντέρ έναν… Ιούδα!

Τι είδαμε στο αποψινό επεισόδιο;

Εντάσεις και αντίποινα είχε χθες το τεστ δημιουργικότητας στο MasterChef.

Μετά τη νίκη της στο Mystery Box η Μάρλεν κέρδισε το πλεονέκτημα να αναθέσει εκείνη στους παίκτες τα υλικά για να φτιάξουν ένα γλυκό όπερ και εγένετο.

Σήμερα είδαμε ότι τα πιο αδύναμα πιάτα άνηκαν στην Κατερίνα, στη Ντέμη και στη Μαριάννα με τους κριτές να υποδεικνύουν τις αστοχίες τους.

Από την άλλη άκρως θετικά ήταν τα σχόλια για τα πιάτα του Γιώργου, του Σταύρου και της Μαρίας με τον αιώνιο αντίπαλο της κομμώτριας να κερδίζει την κάρτα ασυλίας.

https://streamable.com/tc3hzm

Οι τρεις κοπέλες ήταν αυτές που κλήθηκαν να παλέψουν απόψε για μια θέση στη “χρυσή” δεκάδα του διαγωνισμού και αμέσως μετά οι κριτές ρώτησαν τον Γιώργο αν θα κάνει χρήση της κάρτας.

Ο ίδιος αρνήθηκε και προτίμησε να την κρατήσει για μετά την ομαδική δοκιμασία σε περίπτωση που τη χρειαστεί.

“Εγώ προσωπικά και το λέω και το υπογράφων δεν θα ήθελα να τη χρησιμοποιήσει για εμένα και εάν τη χρησιμοποιούσε θα έλεγα σήμερα στους κριτές ότι δεν μαγειρεύω και αποχωρώ από το παιχνίδι. Δεν θέλω να με σώσει ο Ιούδας”, είπε στο booth η Κατερίνα

https://streamable.com/xfv7pd

Το πιάτο αντιγραφής που κλήθηκαν να μαγειρέψουν έκρυβε αρκετές τεχνικές όπως εξήγησε ο Σωτήρης Κοντιζάς και επρόκειτο για ντάμπλινγκς με γαρίδα, κρέμα από αυγοτάραχο και crumbles με φύλλα nori.

Ο χρόνος που τους δόθηκε ήταν 45 λεπτά.

https://streamable.com/0s4h9z