Μy Style Rocks Gala: Η “σκοτώστρια” της Ελληνικής, ο “γεράσιμος” και η πρώτη αποχώρηση
Reality TV

Μy Style Rocks Gala: Η “σκοτώστρια” της Ελληνικής, ο “γεράσιμος” και η πρώτη αποχώρηση

Μy Style Rocks Gala: Η “σκοτώστρια” της Ελληνικής, ο “γεράσιμος” και η πρώτη αποχώρηση

Ο Νίκος Μουτσινάς έδωσε το στίγμα του

Το πρώτο gala του φετινού My Style Rocks είναι γεγονός με καλεσμένο τον Νίκο Μουτσινά που διαρκώς “παραπονιόταν” ότι δεν είναι δίκαιο που δεν δικαιούται να βαθμολογήσει.

Από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές του επεισοδίου ήταν όταν η Βασιλική Σουλάνη κλήθηκε να αξιολογηθεί για την εμφάνισή της από τους κριτές.

Η Έλενα Χριστοπούλου διέκρινε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ότι η παίκτρια κάτι είχε. Πράγματι η Βασιλική δήλωσε πολύ προβληματισμένη από την κριτική που είχε δεχτεί τις προηγούμενες μέρες και σχεδόν έμοιαζε ότι θέλει να αποχωρήσει.

Ο Λάκης Γαβαλάς -με τον οποίο είχε και το μεγαλύτερο πρόβλημα- της εξήγησε ότι βρίσκεται στο παιχνίδι για να δεχτεί κριτική και να μάθει.

https://streamable.com/gn2bi

Η πλέον επεισοδιακή πασαρέλα ήταν της Ευρυδίκης αφού της έφυγαν τα σκουλαρίκια, έδωσε όμως μια εντυπωσιακή παράσταση κάνοντας την Έλενα Χριστοπούλου να διπλωθεί από τα γέλια.

“Ήσουν φουλ πασιόν ντεκορασιόν” της είπε η Κατερίνα Στικούδη.

“Εγώ ζω στην εποχή του Τσάρλιστον. Τσάρλιστον ή Τσάρλεστον σκοτώστρια της Ελληνικής και της Αγγλικής;” είπε η παίκτρια με αυτοσαρκασμό.

Η Ευρυδίκη άδραξε την ευκαιρία να πει στον αέρα ότι υπήρξε μια παρεξήγηση με την Τόνια για τα σχόλια που της είχε κάνει ειδικά στο πρώτο επεισόδιο και τελικά την έλυσαν.

https://streamable.com/hkl1g

Η κριτική που δέχτηκε δεν ήταν πολύ καλή και ειδικά η βαθμολογία.

“Αρχικά δεν πιστεύω ότι είσαι υπαρκτό πρόσωπο. Δεν έχεις καταφέρει να έρθεις στη Γη. Δεν βαθμολογώ, δεν ξέρω ακόμα τον λόγο”, της είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

https://streamable.com/xm8dl

Από τις πετυχημένες ατάκες ήταν αυτή που είπε ο Λάκης Γαβαλάς για τον παρτενέρ της Τόνιας, με τον οποίο έκαναν ένα πολύ ρομαντικό act που συνεπήρε τους κριτές.

“Να ξέρεις ότι ο Γεράσιμος σου δίνει έναν βαθμό επιπλέον. Σε σένα τώρα, δεν με ακούς καθόλου. Όλα λάθος αλλά μία εσύ και μία ο Γεράσιμος, 2” της είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης που όμως δεν συμφωνούσε καθόλου με το styling της παίκτριας.

“Χαίρομαι για τον Γεράσιμο που θα είναι καλός γεράσιμος, γιατί θα γεράσουν μαζί άρα θα είναι ένας καλός…. γεράσιμος άνδρας”, είπε ο Λάκης Γαβαλάς κάνοντας λογοπαίγνιο με το όνομα του παρτενέρ της παίκτριας.

https://streamable.com/9k3ma

Η νικήτρια και η χαμένη της βραδιάς

Η παίκτρια που κέρδισε το έπαθλο της εβδομάδας, τα 2500 ευρώ ήταν η Αμίνα που όλη την εβδομάδα έκανε πολύ καλές προσπάθειες.

Η Αμίνα είχε διπλή ψήφο. Με βάση τις βαθμολογίες οι τρεις παίκτριες με τη χαμηλότερη ήταν η Ευρυδίκη, η Βασιλική και η Κιάρα.

Οι παίκτριες επέλεξαν να σώσουν την Ευρυδίκη.

Έτσι οι κριτές κλήθηκαν να διαλέξουν ανάμεσα στην Κιάρα και στη Βασιλική για αποχώρηση.

https://streamable.com/5atvk

Ο Λάκης Γαβαλάς ψήφισε να αποχωρήσει η Βασιλική, η Έλενα Χριστοπούλου θέλησε να φύγει η Κιάρα αλλά τελικά ο Στέλιος Κουδουνάρης ψήφισε και αυτός στο να φύγει η Βασιλική.

https://streamable.com/mi3tr