Survivor All Star: Καταρρακωμένος ο Μπόγδανος – «Δεν τα έχω παρατήσει, απλά…»
Reality TV

Survivor All Star: Καταρρακωμένος ο Μπόγδανος – «Δεν τα έχω παρατήσει, απλά…»

Survivor All Star: Καταρρακωμένος ο Μπόγδανος – «Δεν τα έχω παρατήσει, απλά…»

Ο Ηλίας κατέρρευσε μπροστά στην κάμερα

Δύσκολες στιγμές φαίνεται ότι περνά ο Ηλίας Μπόγδανος στο Survivor All Star, μετά από πέντε μήνες μακριά από την Ελλάδα και τους δικούς του ανθρώοπυς.

Ο τραγουδιστής και παίκτης των «μπλε» ξέσπασε σε κλάματα όταν σκέφτηκε ότι έχει μείνει λιγότερο από ένας μήνας για να βρεθεί, αν τα καταφέει, στο Γαλάτσι, όπου θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του reality επιβίωσης.

Survivor All Star: «Συμμαχία» Βασάλου – Μπάρτζη με στόχο τον Σάκη βλέπει το Twitter

«Ένα συμβούλιο που μας ταξίδεψε μπροστά. Ο Γιώργος για πρώτη φορά μίλησε για το πολυπόθητο τέλος. Με ρώτησε κι εμένα πως το βλέπω και το νιώθω. Αν βλέπω τον εαυτό μου στο Γαλάτσι κι επειδή το έχω ξαναζήσει του είπα ότι το βλέπω και το θέλω. Έκανα εικόνες και θυμήθηκα τα πρώτα βήματα σε εκείνη την κερκίδα. Ήταν η πρώτη μου επαφή με τόσο κόσμο μετά το παιχνίδι. Να βλέπεις γνώριμα πρόσωπα και την οικογένειά σου, που σε έχουν πιστέψει μέχρι το τέλος κι έχουν έρθει να σε δούνε από κοντά μετά από τόσους μήνες» είπε στην προσωπική του συνέντευξη ο Ηλίας.

«Ο λόγος που είμαι εδώ, είναι οι άνθρωποί μου. Τους κάνω συνέχεια εικόνα και δεν θέλω να τους απογοητεύω. Μένει πολύ λίγο και δεν θέλω να πέφτω τώρα που είναι η τελική ευθεία. Το μυαλό μου είναι συνέχεια έξω, δεν μπορώ να συγκεντρωθώ και προσπαθώ πολύ να το παλέψω. Μπορεί να λένε ότι το έχω παρατήσει. Δεν το έχω παρατήσει, απλά είναι δύσκολο», πρόσθεσε, εξηγώντας τον λόγο που δεν τα πηγαίνει τόσο καλά στα αγωνίσματα το τελευταίο διάστημα.