Ρένια Λουιζίδου: «Είμαι τεμπέλα και έχω δουλέψει 35 χρόνια σαν μαύρο σκυλί»
Τηλεόραση

Ρένια Λουιζίδου: «Είμαι τεμπέλα και έχω δουλέψει 35 χρόνια σαν μαύρο σκυλί»

Ρένια Λουιζίδου: «Είμαι τεμπέλα και έχω δουλέψει 35 χρόνια σαν μαύρο σκυλί»

Όσα είπε στην εκπομπή, The Break

Καλεσμένη στην εκπομπή, The Break, βρέθηκε η Ρένια Λουιζίδου και αναφέρθηκε στη σχέση της με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου αλλά και την επαγγελματική της πορεία.

«Όταν πρωτογνώρισα τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου, παρότι ήταν πολύ νέα αλλά επειδή εγώ ήμουν μωρό, ήταν σαν μαμά μου.

Μετά άρχισαν να εξισορροπούν τα πράγματα ηλικιακά, μετά γίναμε αδελφές. Είναι απορίας άξιον πως δύο διαφορετικοί άνθρωποι, που δεν έχουμε κοινό σημείο, να τη βρίσω, να με κράζει…

Πάντα έχω τρακ όταν με βλέπει η Μίρκα. Έμαθα τόσα πολλά πράγματα δίπλα της. Ήμουν παιδί όταν τη γνώρισα και την έβλεπα να παίζει και να ξεσηκώνω πράγματα.

Μου έδειξε πώς δουλεύει η δουλειά μας. Δεν ήταν πάντα τόσο ισότιμα μεταξύ μας. Έχω ένα τρακ όταν τη βλέπω να μην τη κάνω ρεζίλι».

«Ξέρω ότι στην τηλεόραση είναι πια το κορίτσι, το αγόρι και μια ιστορία γύρω τους. Πλέον είμαι η μαμά της τάδε, η πεθερά του τάδε. Δεν θα είμαι το κεντρικό πρόσωπο. Δόξα το Θεό! Δεν με πειράζει καθόλου. Αρκεί αυτή η θεία, η μαμά να έχει ένα ενδιαφέρον, να μην είναι διακοσμητική. Είμαι τεμπέλα και έχω δουλέψει 35 χρόνια σαν μαύρο σκυλί. Δεν θέλω να δουλέψω πια σε τέτοιους ρυθμούς. Δεν με υπακούει πια και το σώμα μου».

«Το σεξ είναι με διαφορετικό τρόπο στις μεγάλες ηλικίες. Υποθέτω ότι αν πας σε μια προχωρημένη ηλικία να το εκτελέσεις όπως στα 25, θα προκύψουν ανατομικά προβλήματα. Όλο το έργο είναι η αγωνία της γυναίκας ότι δεν είμαστε στο ίδιο σημείο με παλαιότερα. Η γυναίκα δέχεται ουσιαστικά την πίεση της κοινωνίας. Ότι ο άντρας μεγαλώνει και γίνεται γοητευτικός και η γυναίκα γριά».

Διαβάστε επίσης

Σαρακατσάνης – Ούστα: «Η διάρκεια του θηλασμού ήταν η μεγαλύτερή μας διαφωνία γιατί…»