«Έρωτας φυγάς»: Αλλάζει ώρα προβολής! Το εντυπωσιακό τρέιλερ, τα νέα πρόσωπα και αποκλειστικές λεπτομέρειες
Σειρές

«Έρωτας φυγάς»: Αλλάζει ώρα προβολής! Το εντυπωσιακό τρέιλερ, τα νέα πρόσωπα και αποκλειστικές λεπτομέρειες

«Έρωτας φυγάς»: Αλλάζει ώρα προβολής! Το εντυπωσιακό τρέιλερ, τα νέα πρόσωπα και αποκλειστικές λεπτομέρειες

Όλα όσα μάθαμε για τον β΄ κύκλο που έρχεται ακόμα πιο δυνατός

Η μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία της χρονιάς, ο «Έρωτας φυγάς» επιστρέφει και τη νέα σεζόν και ήδη το πρώτο τρέιλερ για τον δεύτερο κύκλο έφερε ανατριχίλα.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 20.00 -με διπλό χορταστικό επεισόδιο- και όπως όλα δείχνουν, η αναπάντεχη επιτυχία του και τα υψηλά νούμερα την περασμένη σεζόν θα οδηγήσουν σε αναβάθμισή της στο νέο πρόγραμμα του Open.

Τι σημαίνει αυτό;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, τη νέα σεζόν ο «Έρωτας φυγάς» θα προβάλλεται όχι απόγευμα πλέον αλλά στην prime time, στη ζώνη 20.00-21.00, αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων που θα παρουσιάζει η Εύα Αντωνοπούλου.

Η σειρά παραμένει καθημερινή όπως και την περασμένη σεζόν.

Αφήνουμε βέβαια πάντα ένα μικρό περιθώριο ανατροπής και εκπλήξεων καθώς οι προγραμματισμοί των καναλιών κάποιες φορές αλλάζουν.

Τι είδαμε στο τρέιλερ;

Δύο νέα πρόσωπα ποζάρουν στο κατάφυτο σκηνικό όπου έγινε το γύρισμα δίπλα στους παραταγμένους ήρωες της σειράς που γνωρίσαμε πέρσι.

Ο λόγος για την Άννα Αδριανού και τον Γιώργο Παπαγεωργίου που θα ενσαρκώσουν την Ουρανία και τον Φάνη.

Ο ρόλος της Ουρανίας ειδικά αναμένεται να φέρει μεγάλη αναταραχή καθώς ενσαρκώνει την άγνωστη ερωμένη του Δεμερτζή και μια νέα κόντρα με τη Μαργέτα έρχεται στο προσκήνιο.

Και δεν θα είναι μόνο αυτά τα νέα πρόσωπα καθώς θα δούμε και άλλους γκεστ στην πορεία της σειράς, όπως ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος.

Το γύρισμα για το τρέιλερ όπως αποκλειστικά μάθαμε πραγματοποιήθηκε στα τέλη Ιουλίου κοντά στην Αλίαρτο (κωμόπολη της Βοιωτίας για τους μη γνωρίζοντες).

Μάλιστα το γύρισμα για το τρέιλερ γκρουπαρίστηκε με γυρίσματα για τη σειρά, σε σκηνές που θα δούμε στον δεύτερο κύκλο.

Οι ήρωες και τα πάθη τους επιστρέφουν στο Οpen ακόμα πιο δυνατά και ήδη σας έχουμε προϊδεάσει με spoiler για τις εξελίξεις.

Μέχρι την πρεμιέρα πάντως, μπορείτε να απολαμβάνετε καθημερινά στις 21.00 τη σειρά σε επανάληψη με διπλά και σύντομα και τριπλά επεισόδια.

Διαβάστε επίσης:

«Έρωτας φυγάς» spoiler: «Η Ουρανία έγινε η δεύτερη μάνα του Ιάσονα χωρίς να το μάθει η Μαργέτα»