«Η μάγισσα» – Οι ηθοποιοί στο Znews: «Αυτό που “πάθαμε” με τις “Μέλισσες”, εδώ είναι επί 10»
Σειρές

«Η μάγισσα» – Οι ηθοποιοί στο Znews: «Αυτό που “πάθαμε” με τις “Μέλισσες”, εδώ είναι επί 10»

«Η μάγισσα» – Οι ηθοποιοί στο Znews: «Αυτό που “πάθαμε” με τις “Μέλισσες”, εδώ είναι επί 10»

Γάλλος, Νούσιας, Ψαρράς και Ροϊλός μίλησαν στη Μαρία Ρουμελιώτου για την υπερπαραγωγή του ΑΝΤ1

To Znews βρέθηκε στη γραφική Μάνη και περιηγήθηκε στα μέρη όπου αυτήν την περίοδο γυρίζεται η υπερπαραγωγή του ΑΝΤ1, «Η μάγισσα», η νέα σειρά με την υπογραφή Λευτέρη Χαρίτου στην σκηνοθεσία και Τσαμπάνη-Καλκόβαλη στο σενάριο.

Με ρούχα εποχής και σχεδόν αγνώριστοι έχοντας πλούσια γένια όπως απαιτούν οι ρόλοι, οι βασικοί ηθοποιοί μας μίλησαν για αυτούς.

Τι είδους ανοιχτούς λογαριασμούς έκλεισε ο Τάσος Νούσιας με τον Λευτέρη Χαρίτο;

Τι δυσκόλεψε τον Νίκο Ψαρρά;

Γάλλος, Νούσιας, Ψαρράς και Ροϊλός δίνουν spoiler για τη «Μάγισσα»

Η Έλλη Τρίγγου, η Κατερίνα Λέχου, ο Γιώργος Γάλλος, ο Τάσος Νούσιας, ο Νίκος Ψαρράς, ο Αναστάσης Ροιλός, η Θέμις Μπαζάκα, είναι μερικοί από τους  40 εκπληκτικούς ηθοποιούς που θα θαυμάσουμε στη σειρά «Η μάγισσα».

Όλοι είναι το λιγότερο ενθουσιασμένοι τόσο με την πλούσια παραγωγή όσο και με το σενάριο που «ταράζει» και τους ίδιους με την ανατροπές του.

Ο Νίκος Ψαρράς υποδύεται τον Κανέλλο και αποκαλύπτει ότι η δική του οικογένεια είναι πλούσιοι καπεταναίοι, άρχουσα τάξη. Και ενώ ξεκινά ως ο ρεμπεσκές της οικογένειας εξελίσσεται πολύ ωραία ο ρόλος του. Είναι γεροντοπαλίκαρο και ερωτεύεται μια γυναίκα που δεν μπορεί να έχει.

Δίνει μάλιστα και το spoiler ότι οι θεατές θα μάθουν το δολοφόνο πολύ πριν από τους ήρωες που θα έχουν άγνοια. Ο Νίκος Ψαρράς μίλησε και για τα μαθήματα ιππασίας που έκαναν όλοι οι ηθοποιοί.

«Κάθε ηθοποιός έχει το άλογό του. Για δύο μήνες κάναμε όλοι μας ιππασία με συγκεκριμένο άλογο για να εξοικειωθεί μαζί μας στα γυρίσματα. Δεν είναι καθόλου εύκολο είναι η αλήθεια».

Ο Τάσος Νούσιας έκανε ειδική μνεία στην παραγωγή αλλά και στο σενάριο, ενώ τόνισε γελώντας  πως με τη «Μάγισσα» έκλεισε ανοιχτούς λογαριασμούς που είχε με τον Λευτέρη Χαρίτο από τις «Άγριες Μέλισσες» (εννοώντας την άρνησή του στην πρόταση να παίξει στη σειρά την οποία μετάνιωσε όπως είχε δηλώσει)

«Κάνω έναν πειρατή στη σειρά. Είναι μία ξεχωριστή κατηγορία οι πειρατές της Μάνης, ξεφεύγουν από τις συνηθισμένες νόρμες. Όλοι εμπλεκόμαστε με όλους στη σειρά. Είμαστε όλοι διαπλεκόμενοι» (γέλια).

Μάλιστα μας αποκάλυψε και τι σχέση θα έχει στη σειρά με την Κατερίνα Λέχου: «Θα είναι η συμπεθέρα μου, μόνο αυτό μπορώ να πω».

Ο Γιώργος Γάλλος χαμογελαστός και χαρούμενος προτιμά να μιλά λίγο και δήλωσε πόσο πολύ ευτυχισμένος είναι που συμμετέχει σε αυτή την παραγωγής.

Ο Αναστάσης Ροϊλός με μούσι και εντελώς αλλαγμένος απ΄ότι τον είχαμε συνηθίσει στις «Άγριες Μέλισσες» μας είπε: «Αυτό που “πάθαμε” οι ηθοποιοί διαβάζοντας το σενάριο από τις “Άγριες Μέλισσες”, εδώ το πάθαμε επί δέκα, επί πενήντα. Είναι πολύ εντυπωσιακό. Είναι μία σειρά που βασίζεται στις λεπτομέρειες αλλά και στα σύνολα και αυτό δεν το έχουμε ξαναδεί στην ελληνική τηλεόραση».

Δείτε τι είπε στο Znews ο σκηνοθέτης της σειράς, Λευτέρης Χαρίτος:

«Η μάγισσα» – Λευτέρης Χαρίτος στο Znews: «Το πρώτο επεισόδιο θα είναι κάτι που δεν έχουμε δει ποτέ!»

Φωτογραφίες: Ρούλα Μονιάκι για τον ΑΝΤ1