Ο γιατρός – Βασιλική Τρουφάκου: Όσα αποκάλυψε για τον νέο της ρόλο
Σειρές

Ο γιατρός – Βασιλική Τρουφάκου: Όσα αποκάλυψε για τον νέο της ρόλο

Ο γιατρός – Βασιλική Τρουφάκου: Όσα αποκάλυψε για τον νέο της ρόλο

Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της «Σοφίας Αλεξανδρή» στη νέα σειρά του Alpha

Την αγωνία έχει εξάψει ο Alpha με τη νέα δραματική του σειρά, «Ο γιατρός» και η Βασιλική Τρουφάκου πήρε σειρά για να αναδείξει τον ρόλο της!

Όσον αφορά στην υπόθεση, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης θα υποδυθεί έναν επιτυχημένο γιατρό και διευθυντή νοσοκομείου, το οποίο θα δεχτεί πυροβολισμό από συγγενή ενός ανθρώπους που πέθανε από ιατρικό του λάθος, με αποτέλεσμα ο Ανδρέας (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης) να πάθει αμνησία.

Η Βασιλή Τρουφάκου, θα υποδυθεί μία γιατρό, η οποία είναι το δεξί χέρι του Ανδρέα, αλλά και η σύντροφός του, μετά το διαζύγιό του.

Σοφία Αλεξανδρή (Βασιλική Τρουφάκου)

Η Σοφία είναι γιατρός – παθολόγος, δουλεύει στο νοσοκομείο κι ήταν το δεξί χέρι του Ανδρέα, ενώ έχει σχέση μαζί του. Μετά τη δολοφονική απόπειρα και την αμνησία του Ανδρέα, η Σοφία δυσκολεύεται να αποδεχτεί πως ο άνθρωπος με τον οποίο είναι ερωτευμένη έχει διαγράψει τη σχέση τους, δεν την αναγνωρίζει καν.

Επιχειρεί να βρεθεί κοντά του με κάθε ευκαιρία, την ίδια στιγμή, όμως, η προσπάθεια του Ανδρέα να ξαναενώσει την διαλυμένη του οικογένεια, την κάνει να νιώθει άσχημα -δεν θέλει να διαλύσει αυτό που εκείνος προσπαθεί να χτίσει.

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο;

Ο Ανδρέας Βρεττός (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης) είναι κορυφαίος γιατρός και διευθυντής της παθολογικής κλινικής σε ένα από τα καλύτερα νοσοκομεία της χώρας. Βλέπει τη ζωή του να ανατρέπεται όταν ο πατέρας ενός ασθενούς τον πυροβολεί θεωρώντας τον, άδικα, υπαίτιο για τον θάνατο του γιου του από ιατρικό λάθος.

Ο Ανδρέας σώζεται, αλλά ο τραυματισμός στο κεφάλι του προκαλεί αμνησία των δώδεκα τελευταίων χρόνων, οι μνήμες του αφορούν έναν «διαφορετικό» άνθρωπο, έναν άνθρωπο που υπήρχε δώδεκα χρόνια πριν, όταν ακόμα ήταν ένας παθολόγος που διεκδικούσε την αναγνώριση της αξίας του, πατέρας δύο παιδιών και τρελά ερωτευμένος με τη γυναίκα του.

Στο παρόν, που δεν θυμάται, ο Ανδρέας είναι πολύ αυστηρός και σκληρός με τον περίγυρό του, σύμφωνα με το περιοδικό «TiVi Σίριαλ» και έχει πλέον χωρίσει από τη σύζυγό του και διευθύντρια του νοσοκομείου, Άννα Γρηγοριάδη (Δήμητρα Σιγάλα), μετά την απώλεια του γιου το0υς.

Ο θεράποντας ιατρός και φίλος του, Απόστολος Ιωάννου (Αλέξανδρος Κωχ), και η τέως σύζυγός του, συμφωνούν ότι ο Ανδρέας πρέπει να «εκτεθεί» σταδιακά και μεθοδικά στην γνώση των όσων έχουν συμβεί τα τελευταία δώδεκα χρόνια.

Διαβάστε ακόμα

Ο γιατρός: Οι πρωταγωνιστές της σειράς και οι ρόλοι που υποδύονται