Ψυχοκόρες: Ποια είναι η αδίστακτη και χειριστική Βικτωρία που ωθεί τη Δεσποινιώ να γίνει συνοδός κυρίων;
Σειρές

Ψυχοκόρες: Ποια είναι η αδίστακτη και χειριστική Βικτωρία που ωθεί τη Δεσποινιώ να γίνει συνοδός κυρίων;

Ψυχοκόρες: Ποια είναι η αδίστακτη και χειριστική Βικτωρία που ωθεί τη Δεσποινιώ να γίνει συνοδός κυρίων;

Ένας φαινομενικά αγαθός άνθρωπος που έχει την παρανομία στο αίμα της

Η Βικτωρία είναι η πηγή του κακού για να ξεκινήσουν όλα τα δεινά που θα βιώσουν οι αδελφές Πολύζου στη σειρά, Ψυχοκόρες.

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 έχει λάβει ήδη διθυραμβικά σχόλια από την διαδικτυακή πλατφόρμα με τους τηλεθεατές να κάνουν υποθέσεις για την έκβασή της.

Πρόκειται για μια σειρά-«γροθιά στο στομάχι» που καταδεικνύει, με τον πιο σκληρό τρόπο, πώς το όνειρο για ένα καλύτερο μέλλον μπορεί να μετατραπεί στον χειρότερο εφιάλτη και πώς μία σανίδα σωτηρίας μπορεί να σημαδέψει ανεξίτηλα τη ζωή, την ψυχή και το σώμα τεσσάρων νέων κοριτσιών.

Οι συγκλονιστικές ιστορίες της Μαρίκας, της Βασιλικής, της Φρόσως και της Δεσποινιώς έρχονται για να ρίξουν φως στον «απαγορευμένο» θεσμό των ψυχοκορών και να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Ποια είναι η Βικτωρία (Λουκία Πιστιόλα);

Η Βικτωρία Μαρόγλου είναι μια αδίστακτη γυναίκα με φιλάνθρωπο προσωπείο, που ό,τι κάνει έχει ως απώτερο στόχο το προσωπικό της όφελος και το χρήμα. Είναι μπλεγμένη σε πολλές παράνομες δραστηριότητες με θύματα, κυρίως, ανυπεράσπιστα κορίτσια. Έχοντας χτίσει την εικόνα της προστάτιδας των αδυνάμων, καταφέρνει να συναναστρέφεται κόσμο της καλής κοινωνίας και να ελίσσεται χωρίς να την υποψιάζεται κανείς. Ο ρόλος της στη ζωή των τεσσάρων αδερφών Πολύζου είναι καθοριστικός, αφού τις εξαπατά και ορίζει το μέλλον τους εν αγνοία τους. Μετά τον βίαιο αποχωρισμό των αδερφών, η «κυρία Βικτωρία» δεν θα αργήσει να ξαναμπεί στη ζωή τους…

Ψυχοκόρες: Η σκληροπυρηνική Αρχοντούλα και το ένοχο μυστικό με τη Νέλλα που την βασανίζει

Spoiler Alert

Η Βικτωρία όταν η Δεσποινιώ αποφασίσει να ακολουθήσει την καρδιά της, δηλαδή τον Τάσο, θα ξαναμπεί στη ζωή της δήθεν τυχαία.

Στόχος της είναι να την δηλώσει συμμετοχή πρώτα στα καλλιστεία του 1952 ώστε να την δουν μεγιστάνες της εποχής.

Αυτό που πρέπει όμως να διαφυλαχτεί είναι η παρθενία της έως ότου καταφέρει και πάρει έναν από τους τίτλους των καλλιστείων!

Όταν τα καταφέρει, ο Γολγοθάς της δεν θα αργήσει να έρθει! Δίχως να το καταλάβει η Βικτωρία θα την εκθέσει ανεπανόρθωτα σε σημείο που η ανυποψίαστη Δεσποινιώ θα βιαστεί.

Και εφόσον πλέον η μόνη τιμή που είχε για την εποχή δεν υπάρχει πια, μονόδρομος είναι να γίνει συνοδός πλούσιων κυρίων!

Θα καταφέρει η Δεσποινιώ να γλιτώσει από τα δίχτυα της αδίστακτης και χειριστικής Βικτωρίας;

Διαβάστε επίσης

Ψυχοκόρες: Η παράνομη σχέση του «επαναστάτη» Παύλου Στρατή και το «άδειασμα» μετά τη δολοφονία του…