Ψυχοκόρες: Ποιος είναι ο Ερμής Στρατής που στέλνει δίχως τύψεις τη Βασιλική στις φυλακές του Τρίκερι;
Σειρές

Ψυχοκόρες: Ποιος είναι ο Ερμής Στρατής που στέλνει δίχως τύψεις τη Βασιλική στις φυλακές του Τρίκερι;

Ψυχοκόρες: Ποιος είναι ο Ερμής Στρατής που στέλνει δίχως τύψεις τη Βασιλική στις φυλακές του Τρίκερι;

Ο εθισμός του στον τζόγο και η εμπλοκή του σε παράνομες ομάδες του στρατού

Όλο και μεγαλώνει η αγωνία για το τι πρόκειται να συμβεί στη σειρά, Ψυχοκόρες, αφού κάθε επεισόδιο είναι και μια ανατροπή!

Όσοι την παρακολουθούν ήδη μέσα από την πλατφόρμα του ΑΝΤ1+ βρίσκονται στον τρίτο κύκλο, με τις ζωές των ηρώων να έχουν αλλάξει παντελώς.

Οι Ψυχοκόρες πρόκειται για μια σειρά «γροθιά στο στομάχι» που καταδεικνύει, με τον πιο σκληρό τρόπο, πώς το όνειρο για ένα καλύτερο μέλλον μπορεί να μετατραπεί στον χειρότερο εφιάλτη και πώς μία σανίδα σωτηρίας μπορεί να σημαδέψει ανεξίτηλα τη ζωή, την ψυχή και το σώμα τεσσάρων νέων κοριτσιών.

Οι συγκλονιστικές ιστορίες της Μαρίκας, της Βασιλικής, της Φρόσως και της Δεσποινιώς έρχονται για να ρίξουν φως στον «απαγορευμένο» θεσμό των ψυχοκορών και να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Σε σκηνοθεσία Μιχάλη Χαραλαμπίδη, πρωτότυπο σενάριο Πένυς Φυλακτάκη και Βαγγέλη Νάση, και με ένα all-star cast, οι «Ψυχοκόρες» αποτελούν την αναπαράσταση ενός βίαιου θεσμού, αλλά και τη ρεαλιστική αναβίωση μιας ολόκληρης εποχής ιστορικών αλλαγών, αλλά και ελπίδας.

Ψυχοκόρες: Ποια είναι η γοητευτική Άννα που διψά για εκδίκηση στο σπίτι του Κοτρώτση;

Ποιος είναι ο Ερμής Στρατής; (Οδυσσέας Πετράκης)

Μεγαλωμένος μέσα στα πλούτη, δεν του έλειψε ποτέ τίποτα εκτός από τη γνήσια αγάπη και την προσοχή των γονιών του. Γι’ αυτό εξουσιάζει τους υπηρέτες και τις ψυχοκόρες, κάνει απατεωνιές στο κολέγιο, μπλέκεται σε σκληρές οργανώσεις και ξεπερνάει τα όρια για να αποδειχθεί άξιος διάδοχος των Αρδιτών – μέχρι που βλέπει την άλλη όψη της ζωής.

Ψυχοκόρες: Ποιος είναι ο γοητευτικός Τάσος που βγάζει στο κλαρί την Δεσποινιώ αλλά ταυτόχρονα την ερωτεύεται;

Spoiler Alert

Ο Ερμής όντας μεγαλωμένος μέσα στα πλούτη και έχοντας την εύνοια του παππού του, Βαγγέλη Αρδίτη, φροντίζει να κάνει πάντα ό,τι θέλει κρυφά από την οικογένειά του.

Η εμμονή του είναι ο τζόγος και κατ’ επέκταση τα λεφτά! Δεν θα διστάσει να κλέψει μέχρι και το ίδιο του το σπίτι για να κλείσει τρύπες από τα χρωστούμενα.

Εύκολος στόχος του είναι η Βασιλική, μιας και είναι μια «ξένη» και φτωχή κοπέλα που μπήκε ως ψυχοκόρη στο σπίτι τους.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, όταν αντιλήφθηκε ότι ο Παύλος έχει κρυφή σχέση με τη Βασιλική φρόντισε να τα πει όλα στη Μάγια.

Και κάπου εκεί ξεκινά ο εφιάλτης της Βασιλικής, που από μια wanna be φεμινίστρια και σπουδαγμένη καταλήγει έγκυος και υπηρετικό προσωπικό.

Όσοι έχουν δει τα επεισόδια γνωρίζουν ότι η Βασιλική θα βρεθεί στις φυλακές του Τρίκερι όπου θα περάσει του κόσμου τα βασανιστήρια.

Η δολοφονία του Βαγγέλη Αρδίτη θα είναι αυτή που θα την στείλει εξόριστη, με την κατάθεση του Ερμή – και όχι μόνο – να την κατατάσσουν ως ηθική αυτουργός του συμβάντος!

Ο Ερμής πηγαίνει σε στρατιωτική σχολή που για άλλη μια φορά θα βρεθεί μπλεγμένος!

Θα τον καταλάβουν οι γονείς του ή θα τον έχουν για άλλη μια φορά παραμελημένο έχοντας στο νου τους ότι ο γιος τους έχει αλλάξει;

Διαβάστε επίσης

Ψυχοκόρες: Ποια είναι η αδίστακτη και χειριστική Βικτωρία που ωθεί τη Δεσποινιώ να γίνει συνοδός κυρίων;