«Σασμός»: Όλα όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια των γυρισμάτων
Σειρές

«Σασμός»: Όλα όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια των γυρισμάτων

«Σασμός»: Όλα όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια των γυρισμάτων

Η κάμερα του Alpha στα παρασκήνια - Τι είπαν Μαρία Τζομπανάκη και Μιχάλης Αεράκης

Λίγες ημέρες έχουν απομείνει για να κάνει πρεμιέρα ο γ’ και τελευταίος κύκλος του «Σασμού» και η αγωνία κορυφώνεται για το τι πρόκειται να συμβεί στην Άνω Ποροιά της Κρήτης.

Η κάμερα της εκπομπής «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», βρέθηκε στα παρασκήνια των γυρισμάτων και μίλησε με τους πρωταγωνιστές.

«Έχουμε αγαπηθεί πολύ μεταξύ μας και με μερικούς ακόμα περισσότερο. Για μένα είναι ιδιαίτερο, γιατί είναι και ο γιος μου και τον βλέπω πολύ περισσότερο απ’ ό,τι θα είναι μετά», δήλωσε αρχικά η Μαρία Τζομπανάκη.

«Επίσης, επειδή έχει να κάνει με την πατρίδα μου, ήδη η Καλλιόπη αφήνει το αποτύπωμά της πολύ έντονα επάνω μου. Έλεγα ότι τελευταία κρατάω την τσάντα μου όπως η Καλλιόπη, μιλάω πιο πολύ κρητικά απ’ όσο πριν», πρόσθεσε η τηλεοπτική «Καλλιόπη».

«Θα μου λείψει η Καλλιόπη πάρα πολύ και όλοι, όλη η παρέα», κατέληξε.

Από τη δική του πλευρά ο Μιχάλης Αεράκης, ο τηλεοπτικός «παπα-Μιχάλης» του Σασμού, δηλώνει: «Η ατμόσφαιρα είναι εκπληκτική παιδιά. Ο παπα-Μιχάλης είναι ο άνθρωπος που οφείλει και πρέπει να δέχεται στην πλάτη του όλα τα μυστικά του χωριού. Να εμπνέει τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους, για να μπορέσουμε σιγά-σιγά να έχουμε αυτό το λεγόμενο happy end».

«Αυτά που δεν νομίζεται ότι θα γίνουν κι ακόμα παραπάνω», είπε ο Θάνος Μπίρκος, ο τηλεοπτικός «Τόλης», ενώ από την πλευρά της, η Δανάη Παππά, δήλωσε: «Πάντα μπορούμε να περιμένουμε εκπλήξεις από τη Θοδώρα. Νομίζω όμως ότι αυτή τη φορά δεν θα φταίει τόσο ο χαρακτήρας της, όσα τα γεγονότα που θα συμβούν και ο τρόπος που τα αντιμετωπίζει. Αυτό θα κάνει πιο περίπλοκα τα πράγματα. Νομίζω ότι είναι ο άντρας της ζωής της ο Γιώργος, τώρα δεν μπορώ να υποσχεθώ πολλά πράγματα».

Πότε κάνει πρεμιέρα;

Ο Επίλογος έρχεται σαρωτικός, απόλυτα ανατρεπτικός και σίγουρα απρόβλεπτος!

Από τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου η πιο αγαπημένη ελληνική σειρά μυθοπλασίας θα βρίσκεται στις οθόνες μας με δυνατές ανατροπές και καθηλωτικές εξελίξεις.

Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο, τώρα έρχονται οι μεγάλες αποκαλύψεις, νέα γεγονότα ξεσκεπάζουν κρυμμένα μυστικά και πάθη.

Απρόσμενες αφίξεις φέρνουν τα πάνω-κάτω, θέτοντας ένα διαφορετικό πλαίσιο δράσης. Το νέο trailer μας δίνει μια γεύση για το τι έρχεται!

Διαβάστε ακόμα

Σασμός: Όλοι οι παλιοί και νέοι ηθοποιοί του γ΄κύκλου