Το προξενιό της Ιουλίας: Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας
Σειρές

Το προξενιό της Ιουλίας: Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας

Το προξενιό της Ιουλίας: Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας

Η νέα σειρά του Alpha έρχεται ολοταχώς στις οθόνες μας

«Το προξενιό της Ιουλίας» έρχεται στον Alpha με μία καθηλωτική ιστορία που συνομιλεί με την ελληνική παράδοση στην εκπνοή της δεκαετίας του ’50.

Η νέα σειρά του Alpha κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 4/10 και φιλοδοξεί να κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών.

Το προξενιό της Ιουλίας Βένιου με τον μεγαλοκτηματία Γιωργίκη Προβιό έμελλε να γίνει το σπουδαίο νέο του κάμπου της Λάρισας.

Έπειτα από μερικά χρόνια, ο επίλογος του γάμου της σφραγίζεται με τη δολοφονία του συζύγου και της τρίχρονης κόρης της. Η ίδια, έχοντας καταδικαστεί σε θάνατο, παραμένει αμίλητη, αποδεχόμενη τη μοίρα και την ενοχή της.

Έξι ημέρες πριν από την εκτέλεσή της, η νεαρή δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Γκίκα προσπαθεί να της πάρει μια συνέντευξη μέσα στις φυλακές Αβέρωφ, όπου και κρατείται.

Στο πλευρό της ο δικηγόρος Δημητρός Ατζαλίνας.

Οι αχνές μνήμες της καταδικασμένης, που δείχνει να ξυπνάει από τον λήθαργο, θα τους γυρίσουν πέντε χρόνια πίσω, στη μετεμφυλιακή εποχή.

Η αφήγησή της γεννά και στους δύο ζωηρές υποψίες πως υπάρχει μια «πλάγια ιστορία», μια δεύτερη εξήγηση των γεγονότων που η αποδοχή και απόδειξή της μπορεί να την αθωώσει. Αλλά ο χρόνος που τους απομένει είναι λιγοστός.

Υποθέσεις, συνδέσεις γεγονότων, συνειρμοί, αποφάσεις κι ένας αγώνας δρόμου για να αποδείξουν την αθωότητά της, ενώ οι δείκτες του ρολογιού έχουν ξεκινήσει ήδη να μετρούν αντίστροφα.

Διαβάστε επίσης

Ευτυχία Μελή στο Znews: «Βασίστηκα στην Αλέξις της Δυναστείας για να παίξω την Κατερίνη στο Προξενιό»