Σεργουλόπουλος σε Παπαδόπουλο: «Ζητούσες χρήματα για να πηγαίνεις σε εκπομπές»
Τηλεόραση

Σεργουλόπουλος σε Παπαδόπουλο: «Ζητούσες χρήματα για να πηγαίνεις σε εκπομπές»

Σεργουλόπουλος σε Παπαδόπουλο: «Ζητούσες χρήματα για να πηγαίνεις σε εκπομπές»

Ο παρουσιαστής τον ρώτησε τον λόγο που το έκανε κι ο ηθοποιός του εξήγησε

Χρήματα για να πηγαίνει καλεσμένος σε εκπομπές ζητούσε στο παρελθόν ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας (18/9), βρέθηκε στο πλατό του «Πρωίαν σε είδον», με αφορμή την επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ, «Κάνε ότι κοιμάσαι» και την έναρξη του δεύτερου κύκλου.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος επεσήμανε στον ηθοποιό ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που συναντιούνται τηλεοπτικά σε πλατό, γιατί ο ίδιος δεν πήγαινε σε εκπομπές, αν δεν πληρωνόταν.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής τον ρώτησε και τον λόγο που του έκανε αυτό.

«Τότε που κάναμε το πρωινό και σε καλούσαμε δεν ερχόσουν. Και δεν ερχόσουν και θα ήθελα να το πω, γιατί ζητούσες κάποια χρήματα. Ποιος ήταν ο λόγος;», ρώτησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και ο Σπύρος Παπαδόπουλος απάντησε:

«Κράτησε ένα δύο χρόνια αυτό. Επειδή είχα έρθει κοντά με το Θέατρο Κωφών Ελλάδος, με τα παιδιά, είχα δει μια συγκινητική τους παράσταση και ήταν πάρα πολύ ωραίο, πολύ δυνατό, μου είπαν τα προβλήματά τους και είπα να βρω έναν τρόπο να τους βοηθήσω. Καθιέρωσα αυτό για κάποια χρόνια,  μετά για διάφορους λόγους σταμάτησε, σταμάτησαν τα παιδιά.

Όπου πήγαινα, είτε σε έντυπο, είστε σε ηλεκτρονικό, είτε στην τηλεόραση, έπρεπε να πληρώνουν και να καταθέτουν κατευθείαν στον λογαριασμό του θεάτρου στα παιδιά. Ένα ποσό. Δεν  θυμάμαι τι ποσό ήταν. Το έκαναν όλοι.

Άλλοι δεχόντουσαν, άλλοι δε δεχόντουσαν. Αυτό που δεν θα ξεχάσω ήταν η Όλγα Τρέμη, η οποία ήταν στο Star τότε και με φώναξε. Είχε μαζέψει ένα εκατομμύριο δραχμές, πολλά λεφτά τότε».

«Εγώ πάντως τότε που δούλευα στο Mega, δεν έδωσαν και δεν ερχόσουν. Είχα πει στην παραγωγή τότε “καλέ να του τα δώσουμε” και μου λένε “θα μάθουν και θα ζητάνε κι άλλοι”», είπε γελώντας ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Δεν είναι ευχάριστες οι συνεντεύξεις. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν το έχουν, εγώ δεν το έχω», απάντησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

 Διαβάστε ακόμα

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Οι δύο αγαπημένες μου λέξεις είναι “μάνα” και “δάσκαλος”»