Σοφία Αρβανίτη: «Με τον Μιχάλη Ρακιντζή δείχναμε ελεύθεροι, δεν προσελκύαμε παπαράτσι»
Τηλεόραση

Σοφία Αρβανίτη: «Με τον Μιχάλη Ρακιντζή δείχναμε ελεύθεροι, δεν προσελκύαμε παπαράτσι»

Σοφία Αρβανίτη: «Με τον Μιχάλη Ρακιντζή δείχναμε ελεύθεροι, δεν προσελκύαμε παπαράτσι»

Όσα είπε στην εκπομπή, Στούντιο 4

Καλεσμένη στην εκπομπή, Στούντιο 4, βρέθηκε η Σοφία Αρβανίτη και αναφέρθηκε τόσο στη σχέση της με τον Μιχάλη Ρακιντζή, τον πατέρα της αλλά και την απώλεια του αδελφού της.

«Ο Ρακιντζής μπήκε απογειωτικά στη ζωή μου. Μου έκανε καλό και από άλλη άποψη. Ο Μιχάλης του αρέσει να κάνει πολλά πράγματα με λίγα άτομα. Αυτό τον συγκεντρώνει, κάτι του δίνει στη δική του προσωπικότητα. Μου λέει ότι στον πρώτο δίσκο έγραψες πέντε στίχους, αν θες να κάνουμε και τον επόμενο δίσκο να γράψεις όλους τους στίχους. Δεν είχε χρόνο γιατί έκανε και τους δικούς του δίσκους. Δεν είπατε και κάτι ότι είμαστε ζευγάρι με τον Μιχάλη. Αυτό αιωρείτο, δεν το είπαμε ποτέ. Δεν εξυπηρετεί κάτι. Άλλωστε οι ποπ τραγουδιστές καταναλώνονται πολύ εύκολα. Αν κάνεις λάθος βήματα και δεν αρέσεις στον κόσμο, θα βγάλει τον επόμενο.

Ήμασταν πολύ συνεπείς στις υποχρεώσεις μας που είχε να κάνει με το να επικοινωνήσουμε τη δουλειά μας. Δείχναμε ελεύθεροι, δεν βγαίναμε ιδιαίτερα μαζί. Δεν προσελκύαμε τους παπαράτσι, δεν το είχαν ανακαλύψει. Υπήρχαν εμπόδια όταν αυτός που συνεργάζεσαι καλλιτεχνικά υπάρχει στον αέρα μπορεί να παίζει και κάτι προσωπικά, ενώ κανονικά υπάρχει άλλο πρόσωπο. Όταν ασχολείσαι με την ποπ σκηνή που αποπνέει την νεανικότητα, δεν θα ακούσεις και τα σχολιανά σου; Υπάρχει ανταγωνισμός αν δύο καλλιτέχνες είναι σε σχέση. Επειδή εγώ εκείνα τα χρόνια ήμουν φορτισμένη συναισθηματικά γιατί είχα αυτό το καινούργιο που είχε έρθει, το έκανα εκ του αποτελέσματος καλά. Δεν έκανα γκάφες και χοντράδες. Από την άλλη είχα να λύσω τα παιδικά θέματα και όλα αυτά ήταν σε μια αλληλεπίδραση και σύγκρουση. Αν δεν υπήρχε το παιδικό, θα ήταν πιο εύκολο».

«Ο πατέρας μου δεν ήρθε ποτέ να με δει σε νυχτερινό κέντρο. Τον έχασα το 1989 όταν μόλις είχα βγάλει τον πρώτο μου δίσκο. Θυμάμαι ότι του άρεσε όλο αυτό γιατί με έβλεπε στις τηλεοράσεις, με παρακολουθούσε από το σπίτι. Ήταν άρρωστος για αυτό τον έχασα λίγο μετά. Ένιωθα την ικανοποίηση όταν μου σχολίαζε. Μιλούσε για αυτό αλλά δεν πρόλαβε να με δει. Και πολλά άλλα δεν πρόλαβε αλλά έτσι συμβαίνει».

«Ο αδελφός μου έβγαλε έναν τσαμπουκά και εγώ τον έβγαλα αλλά πιο ήπια αλλά ίσως για τον ίδιο λόγο. Εκείνος αντέδρασε και έφυγε! Ο αδελφός μου έσωσε πάνω από 70 άτομα και 7 σκύλους στη φωτιά στο Μάτι. Ήταν η ημέρα των γενεθλίων του, ήμασταν καλεσμένοι στο σπίτι του να κάνουμε πάρτι. Και με παίρνει επτά το απόγευμα και μας είπε να μείνουμε σπίτι γιατί στην περιοχή έχει πάρει φωτιά και γίνεται χαμός. Και μου είπε ότι πάει να βοηθήσει κόσμο γιατί καίγεται. Έμενε στη Νέα Μάκρη. Είχε το δικό του αλιευτικό. Εγώ μέχρι τη 1 το βράδυ έπαιρνα να δω τι γίνεται και απαντούσαν οι άνθρωποι που έχει σώσει και μου έλεγαν “μην ανησυχείτε, έχει πάει να σώσει κι άλλους”. Ο αδελφός μου περνούσε ήδη έναν Γολγοθά, ήξερε ότι ήταν άρρωστος και έναν χρόνο μετά έφυγε. Ήμασταν πολύ υπερήφανοι για εκείνον!».

Διαβάστε επίσης

Τραϊάνα Ανανία:«Υπάρχουν ζευγάρια στο J2US που μπορεί να κάνουν πρόβα όλη μέρα στο σπίτι…»