Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Κόρη της Ουρανίας η…
Tv Spoilers

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Κόρη της Ουρανίας η…

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Κόρη της Ουρανίας η…

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του Έρωτα φυγά

Αποκαλυπτικές εξελίξεις έρχονται στο σίριαλ Έρωτας φυγάς, καθώς στα επόμενα επεισόδια -που έχουν ήδη γυριστεί- θα δούμε νέες αφίξεις που θα αναστατώσουν τους ήρωες.

Σύμφωνα με το Tivi Σιριαλ, η Άρτεμις καταφθάνει στη Μεσσήνη και πιάνει δουλειά στο νοσοκομείο. Σύμμαχός της ο Φάνης με τον οποίο πλέκουν τον ιστό για να παγιδεύσουν τον Ιάσονα. Τι λόγο όμως έχει να θέλει το κακό του;

Η πρώτη γνωριμία Άρτεμης – Ιάσονα

Μετά την άφιξη της Άρτεμης στη Μεσσήνη, την καλούν σε μια εκδήλωση στη λέσχη, όπου πηγαίνει και συναντά τον Ιάσονα. Όμως δεν είναι η πρώτη φορά που συναντιούνται. Συστήνονται ξανά και εκείνη τη στιγμή ξεκινά ένα ειδύλλιο που συγκινεί τον Ιάσονα. Στην συνέχεια αρχίζουν να βγαίνουν ραντεβού όλο και πιο συχνά. Παρότι όμως για τον Ιάσονα αυτή είναι η αρχή μιας νέας σχέσης η Άρτεμις έχει αλλά σχέδια, σχέδια εκδίκησης.

Το μεγάλο μυστικό της Άρτεμης

Όπως ήδη σας έχουμε γράψει,  Φάνης είναι αδελφός του Ιάσονα, εξώγαμο παιδί του Δεμερτζή. Είναι ένα παιδί που ποτέ δεν αναγνώρισε ο Γεώργιος Δεμερτζής παρότι ήξερε την ύπαρξή του. Είναι ένας νεαρός άντρας που νιώθει αδικημένος και επειδή δεν μπορεί να βλάψει τον πατέρα του λόγω του θανάτου του. Έχει βάλει όμως ως στόχο τον κληρονόμο του.

Το μυστικό της Άρτεμης φαίνεται ότι είναι παρόμοιο σύμφωνα με το περιοδικό και ο στόχος της ολόιδιος με του Φάνη, να καταστρέψει τον Ιάσονα αλλά και να εκδικηθεί τη μητέρα της.

Ποια είναι αυτή;

Η Άρτεμις είναι κόρη της Ουρανίας! Ο πατέρας της όλα τα χρόνια τη «δηλητηρίαζε» με λόγια για τη μητέρα της και τη διπλή ζωή της ως ερωμένη του Δεμερτζή.

Η Άρτεμις νιώθει ότι στερήθηκε το μητρικό χάδι ενώ την ίδια ώρα η μητέρα της προσέφερε απλόχερα στοργή σε ένα ξένο παιδί, τον Ιάσονα.

Η νεαρή γιατρός όμως ξέρει μόνο τη μισή αλήθεια.

Αγνοεί αυτά που η Ουρανία είχε εξομολογηθεί στην Αλεξάνδρα ότι της άρπαξαν το παιδί από την αγκαλιά και το στερήθηκε.

Στην πορεία βέβαια του εκδικητικού σχεδίου της κοπέλας, όλα θα αλλάξουν όταν ερωτευτεί πραγματικά τον Ιάσονα Δεμερτζή.