«Έρωτας φυγάς» spoiler: Η Μαργέτα απειλεί με όπλο τον γιο της – Άγριος πόλεμος με τον Ιάσονα
Tv Spoilers

«Έρωτας φυγάς» spoiler: Η Μαργέτα απειλεί με όπλο τον γιο της – Άγριος πόλεμος με τον Ιάσονα

«Έρωτας φυγάς» spoiler: Η Μαργέτα απειλεί με όπλο τον γιο της – Άγριος πόλεμος με τον Ιάσονα

Οι δυο τους θα έρθουν σε σφοδρή σύγκρουση

Παλιές πληγές θα ανοίξουν στον β΄κύκλο του «Έρωτα φυγά» με την εμφάνιση της ερωμένης του Γιώργου Δεμερτζή που θα φέρει τον εμφύλιο ανάμεσα σε Μαργέτα και Ιάσονα.

Όπως ήδη σας έχουμε προαναγγείλει, ο Ιάσονας όχι μόνο θα επιζήσει από τις σφαίρες της Αλεξάνδρας αλλά -ενώ αρχικά καταθέτει εναντίον της- τελικά θα αλλάξει την κατάθεσή του προκειμένου η Αλεξάνδρα να αφεθεί ελεύθερη μέχρι τη δίκη της.

Μάλιστα, η Μαργέτα την υποστηρίζει σθεναρά ενώ της πηγαίνει στη φυλακή τα παιδιά της, κάτι που εξοργίζει τον Ιάσονα.

Πράγματι η νεαρή γυναίκα με τη σύμφωνη γνώμη του δικαστηρίου θα απελευθερωθεί αλλά όταν επιστρέψει στο αρχοντικό των Δεμερτζήδων η πραγματικότητα είναι σκληρή.

Ο Ιάσονας έχει κρύψει τα παιδιά της σε άλλο, άγνωστο σπίτι, τη βάζει να κοιμάται στα δωμάτια των υπηρετών και μάλιστα πλέον θα είναι υπηρέτρια και όχι κυρία του σπιτιού.

Η Μαργέτα δεν συμφωνεί με όσα κάνει ο γιος της, η Αλεξάνδρα όμως υποτάσσεται και το μόνο που ζητά είναι τα παιδιά της.

Έτσι η Μαργέτα με τη βοήθεια της μικρής Μαρίνας ανακαλύπτει το σπίτι που ο γιος της κρύβει τα παιδιά. Χτυπάει την πόρτα και τότε θα βρεθεί μπροστά σε μια τεράστια και δυσάρεστη έκπληξη. Αντικρίζει μπροστά της την Ουρανία Πετροπούλου (Άννα Αδριανού), την ερωμένη του συζύγου της, που τη μισεί θανάσιμα.

Όταν δε ανακαλύψει ότι ο Ιάσονας συναντάει επί χρόνια κρυφά την ερωμένη του πατέρα του εκείνη θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TV 24. 

Ο «πόλεμος» ο της δεν θα αργήσει να ξεκινήσει. Την αρχή κάνει η Μαργέτα βάζοντας φύλακες στο σπίτι για να απαγορεύσουν την είσοδο στον Ιάσονα.

Μάλιστα, όταν εκείνος πάει να κάνει ένα βήμα εκείνη αρπάζει το όπλο της και τον απειλεί να φύγει. Στη συνέχεια η Μαριέττα αλλάζει το όνομα της εταιρείας, αναλαμβάνει τα ηνία και δίνει τα ρούχα του νεκρού άντρα της σε απόρους.

Ο δε Ιάσονας για την για να την πικράνει αρχίζει να κυκλοφορεί με την ερωμένη του πατέρα του. Παράλληλα της αγοράζει και ένα σπίτι και η Μαργέτα για να τον τιμωρήσει αποφασίζει να κάνει μέτοχο στην εταιρεία τον Μάρκου.

Αυτό βγάζει εκτός εαυτού τον Ιάσονα που θα κάνει ό,τι μπορεί για να το αποτρέψει.