«Έρωτας φυγάς» – spoiler: Ο Ιάσωνας βγάζει την Αλεξάνδρα από τη φυλακή αλλά την εκδικείται
Tv Spoilers

«Έρωτας φυγάς» – spoiler: Ο Ιάσωνας βγάζει την Αλεξάνδρα από τη φυλακή αλλά την εκδικείται

«Έρωτας φυγάς» – spoiler: Ο Ιάσωνας βγάζει την Αλεξάνδρα από τη φυλακή αλλά την εκδικείται

Τι θα δούμε στον β΄κύκλο

Ακόμα περισσότερες συγκινήσεις στον δεύτερο κύκλο υπόσχεται η επιτυχημένη σειρά του OPEN, «Έρωτας φυγάς», με τον Ιάσωνα να εκδικείται την Αλεξάνδρα, παρά το γεγονός ότι τη βγάζει από τη φυλακή.

Ο Ιάσονας,δ εν μπορεί να δεχτεί πως η Αλεξάνδρα, παρά τα όσα έκανε για εκείνη, ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά του Μάρκου. Πίστευε ότι μετά τη γέννηση της κόρης τους, εκείνη θα ξεχνούσε την πρώτη της αγάπη.

Αντίθετα, η Μαργέτα αναγνωρίζει τα λάθη που έκανε απέναντι στην Αλεξάνδρα και προσπαθεί να πείσει τον γιο της να αποδεχτεί την πραγματικότητα. Να δεχτεί κι εκείνος τα λάθη του, τις πιέσεις που της ασκούσε και να προσπαθήσει να σώσει ό,τι μπορει.

Η δηλητηρίαση και η ανασκευή

Κάποια στιγμή, σύμφωνα με τον «Τηλεθεατή», η Αλεξάνδρα μεταφέρεται με βαρύτατη δηλητηρίαση στο νοσοκομείο και όλοι πιστεύουν πως το έκανε κάποια γυναίκα βαλτή από τον Ιάσωνα. Το κουτσομπολιό δεν αργεί να φτάσει στα αυτιά του ίδιου, που γίνεται έξαλλος. Πολύ γρήγορα όμως μεταφέρονται στο νοσοκομείο κι άλλες κρατούμενες, ενώ ανακαλύπτεται και η αιτία της ομαδικής δηλητηρίασης. Έτσι, ο Ιάσονς γλιτώνει…

Η Μαργέτα με αφορμή αυτό το περιστατικό, του λέι ότι από εδώ και πέρα θα πιάνουν συνεχώς την οικογένειά τους στο στόμα τους κκαι του ζητά να σταματήσει να την τιμωρεί, για να βάλουν τέλος στις κακές γλώσσες.

Στο τέλος, ο Ιάσωνας δείχνει να λυγίζει και τελικά πηγαίνει στο γραφείο του εισαγγελέα για να αλλάξει την κατάθεσή του. Η Μαργέτα, παρεμβαίνει και ζητά επιείκεια από τον δικαστή και έτσι, επιτρέπεται στην Αλεξάνδρα να επιστρέψει στο σπίτι της μέχρι τη δίκη.

Μόνο που όταν φτάνει εκεί διαπιστώνει ότι λείπουν τα παιδιά της. Τότε ο Ιάσονας της εξηγεί πολύ ωμά: «Τι νομίζεις ότι θα συμβεί; Όταν όλα θα είναι όπως πριν; Σε έβγαλα για να σταματήσουν να μας κουτσομπολεύουν, όχι επειδή σε συγχώρεσα. Γιατό όσο ήσουν μέσα, όλοι λυπούνταν εσένα και κατηγορούσαν εμένα. Ενώ θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο. Και φυσικά θα επιστρέψεις στα καθήκοντά σου. Υπηρέτρια, όπως σε γνώρισα…».

Διαβάστε ακόμα

Famagusta: Συγκλονίζει η Δέσποινα Μπεμπεδέλη στο ανατριχιαστικό trailer – Η τραγική φιγούρα

«Ο παράδεισος των κυριών» – spoiler: Δραματικές εξελίξεις για τον Σίμο