Η γη της ελιάς spoiler: Στην αγκαλιά άλλου η Βασιλική!
Tv Spoilers

Η γη της ελιάς spoiler: Στην αγκαλιά άλλου η Βασιλική!

Η γη της ελιάς spoiler: Στην αγκαλιά άλλου η Βασιλική!

Οι εξελίξεις στη σειρά δεν θα αρέσουν

Ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια στη Γη της ελιάς ετοιμάζεται να χωριστεί για πάντα αφού σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers ο Φίλιππος θα πέσει νεκρός.

Ο ηθοποιός Διονύσης Παπανδρέου αποχωρεί από τη σειρά, αφήνει όμως πίσω του την Ιφιγένεια Τζόλα (Βασιλική) που συνεχίζει.

Η υπόνοια ότι μπορεί κάτι να γίνει με τον Μιλτιάδη που έχει ήδη δείξει το ενδιαφέρον του διακριτικά φαίνεται ότι είναι το επικρατέστερο σενάριο σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ.

Έτσι, μπορεί η αγάπη της Βασιλικής για τον Φίλιππο να είναι δυνατή, οι καταστάσεις όμως που θα φέρουν τη μεγάλη ανατροπή στη ζωή της, οδηγούν τον Μιλτιάδη στο πλάι της.

Στην παρούσα φάση, θα δούμε τον Μιλτιάδη να συνεχίζει να λέει καλά λόγια στη Βασιλική η οποία κολακεύεται. Είναι άλλωστε ο άνθρωπος που την έσωσε από πνιγμό.

Ο Παρασκευάς τα παρατηρεί όλα αυτά και τη ρωτάει ευθέως αν της αρέσει ο Μιλτιάδης με τη Βασιλική να τα χάνει.

Την ίδια ερώτηση κάνει και στον Μιλτιάδη και θα λάβει την ίδια αντίδραση.

Για τον Παρασκευά όμως αυτό σημαίνει επιβεβαίωση όσων υποπτεύεται.

Η Βασιλική όμως δεν θα χαλούσε ποτέ τον γάμο της για ένα φλερτ.

Όπως θα δούμε, οι δυσάρεστες εκπλήξεις με τον φόνο του Φίλιππου θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της.

Θα μείνει μόνη της, μόνο με τη μικρή Στελλίτσα και τη χαροκαμένη Χάιδω.

Σύμφωνα με το περιοδικό, ο Μιλτιάδης θα σταθεί δίπλα της και με την προτροπή της Χάιδως, στον νέο κύκλο της σειράς του χρόνου, θα γίνουν ζευγάρι.

Το ενδιαφέρον είναι βέβαια πώς θα δεχτεί το κοινό τον θάνατο του Φίλιππου και αν θα αποδεχτεί αυτό το σενάριο με τον Μιλτιάδη, καθώς Φίλιππος και Βασιλική είναι από τα πλέον αγαπητά τηλεοπτικά ζευγάρια από την πρώτη μέρα που είναι μαζί.