Η γη της ελιάς spoiler: Υπέγραψαν προγαμιαίο συμβόλαιο και έκλεισαν στόματα!
Tv Spoilers

Η γη της ελιάς spoiler: Υπέγραψαν προγαμιαίο συμβόλαιο και έκλεισαν στόματα!

Η γη της ελιάς spoiler: Υπέγραψαν προγαμιαίο συμβόλαιο και έκλεισαν στόματα!

Ένας ακόμη γάμος θα φέρει πολύ μεγάλη ταραχή αλλά αυτό που θα επακολουθήσει θα φέρει μεγαλύτερη!

Ένα επικό spoiler έδωσε ο Αλέξης Μίχας στο Πάμε Δανάη για τα επόμενα επεισόδια στη σειρά Η γη της ελιάς.

Όπως ήδη σας έχουμε γράψει, το ειδύλλιο Αμαλίας και Ισίδωρου φαίνεται ότι προχωράει ειδικά μετά το γεγονός ότι εκείνη μπήκε μπροστά του και έφαγε τη σφαίρα που προοριζόταν για τον ίδιο.

Στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας, η Αμαλία μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο, φιλοξενείται στο σπίτι του Ισίδωρου, πράγμα για το οποίο αντίρρηση δεν έχει κανείς εκτός από τη μικρή Αγγελική που ζηλεύει.

Μάλιστα, στο επεισόδιο που θα δούμε απόψε (1/11) η Αμαλία δεν μπορεί να κρύψει τη ζήλια της όταν διαβάσει δημοσίευμα που δείχνει τον Ισίδωρο να χορεύει στον γάμο του Πότη με την Αφροδίτη και αναφέρεται ότι υπάρχει νέο ειδύλλιο.

Ο Ισίδωρος φυσικά θα την καθησυχάσει.

Οι δυο τους θα αποδράσουν στην Αμερική δήθεν για επαγγελματικό ταξίδι όπου θα παντρευτούν κρυφά και μακριά από όλους.

Η είδηση θα πέσει σαν βόμβα στους Βρεττάκους που συμπαθούν την Αμαλία αλλά προφανώς δεν συμφωνούν με τον γάμο θεωρώντας ότι η σχέση προχωράει πολύ γρήγορα.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε η εκπομπή, ο Μάνος παίρνει την απόφαση να φύγει από το σπίτι του πατέρα του μαζί με την οικογένειά.

Ο Ισίδωρος προκειμένου να τον κρατήσει και να καλμάρει τις αντιρρήσεις τους, ρίχνει μια μεγαλύτερη βόμβα, ότι πριν από το γάμο η Αμαλία υπέγραψε προγαμιαίο συμβόλαιο όπου προφανώς αποποιείται τυχόν αξιώσεων από την περιουσία των Βρεττάκων.