Ποιό κανάλι σημείωσε το απόλυτο 100% στις γυναίκες 18-24 ετών;
Τηλεθέαση

Ποιό κανάλι σημείωσε το απόλυτο 100% στις γυναίκες 18-24 ετών;

Ποιό κανάλι σημείωσε το απόλυτο 100% στις γυναίκες 18-24 ετών;

Το Σαββατοκύριακο οι τηλεθεατές είναι πιο χαλαροί. Πιο ανάλαφρα όμως είναι και τα προγράμματα των τηλεοπτικών σταθμών. Παρά το γεγονός πως την τηλεθέαση στην πρωινή ζώνη φαίνεται  να κερδίζει η ενημέρωση, άλλο ήταν το πρόγραμμα που σημείωσε το απόλυτο. Το 100% των τηλεθεάτριων ηλικίας από 18 έως 24 ετών.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. OPEN, ALPHA και ΣΚΑΙ παρατάσσουν το πρωί τα ενημερωτικά τους μαγκαζίνο. Εκπομπές που κερδίζουν τη «μερίδα του λέοντος» στους πίνακες τηλεθέασης. Έτσι, το Σάββατο η Φαίη Μαυραγάνη και το «Τώρα ό, τι συμβαίνει» σημείωσε ποσοστό 16,1%. Την ίδια ώρα, η εκπομπή του Γιώργου Αυτιά κατέγραφε τηλεθέαση 18,6%. Υψηλά νούμερα και για το Νίκο Μάνεση (19,2%), που ξεκινά αφού ολοκληρωθούν τα προαναφερθέντα προγράμματα. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως ο ΑΝΤ1 μπαίνει στον ανταγωνισμό στην ίδια ζώνη τηλεθέασης, με τρία σίριαλ σε επανάληψη. Η σειρά «Ελλάς το μεγαλείο σου» κατέγραψε τηλεθέαση 15,6%.

Καμιά όμως εκπομπή από τις παραπάνω δεν κατάφερε το απόλυτο. Το 100%. Αυτό το εξασφάλισε για τις γυναίκες 18 με 24 ετών, ένα από τα παιδικά προγράμματα της Starland, του STAR. Ή μάλλον, δύο. Στις 08.00 το πρωί του Σαββάτου και για μισή ώρα, όσες νέες γυναίκες ως 24 ετών έβλεπαν τηλεόραση, ήταν συντονισμένες εκεί. Το πρόγραμμα ονομάζεται Robocar Poli και είναι νοτιοκορεάτικης παραγωγής. Το φαινόμενο παρατηρήθηκε και στις 09.22, με το παιδικό πρόγραμμα «Κλιό και Κούκιν».