Χρήστος Κούτρας: «Έγινε χαμός στο τηλεφωνικό κέντρο όταν βγήκε ο Κασσελάκης στην εκπομπή»
Τηλεόραση

Χρήστος Κούτρας: «Έγινε χαμός στο τηλεφωνικό κέντρο όταν βγήκε ο Κασσελάκης στην εκπομπή»

Χρήστος Κούτρας: «Έγινε χαμός στο τηλεφωνικό κέντρο όταν βγήκε ο Κασσελάκης στην εκπομπή»

Οι Αταίριαστοι αποκαλύπτουν αν τελικά...ταιριάζουν!

Καλεσμένοι στον καναπέ του The Break βρέθηκε το δίδυμο των Αταίριαστων, ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάνης Ντσούνος.

Οι δύο δημοσιογράφοι μίλησαν για τη μεταξύ τους σχέση αλλά και την πρώτη γνωριμία με τον Στέφανο Κασσελάκη και τον πάταγο που έκανε.

Γ.Ν: «Το γεγονός ότι απασχολεί στα social media με την προσωπική του ζωή και γεμίζουν ολόκληρες εκπομπές, δεν θα το περίμενα. Δεν έχει εμφανίσει ακόμη πολιτική.

Χ.Κ: «Είχε εμφανιστεί στην εκπομπή μας τον Μάιο. Φαινόταν ότι κάτι έχει! Εκτός από την τηλεόραση, που έγινε χαμός στο τηλεφωνικό κέντρο, και στη δια ζώσης επαφή φαινόταν ότι κάτι είχε. Φαινόταν σαν πρωταγωνιστής του Hollywood. Με το τέλειο μαλλί, με το τέλειο κορμί, μιλούσε και σπαστά ελληνικά. Παίρνανε γυναίκες κυρίως, έκανε γκελ αμέσως! Γιατί θεωρούμε ενημέρωση δύο ώρες τι έκανε ο Κασσελάκης; Αυτό λέγεται προσαρμογή. Και εμείς προσαρμοζόμαστε, έχουμε πινελιές ψυχαγωγίες.

Γ.Ν: «Και πολύ επιτυχημένες, να ευλογήσουμε λίγο τα γένια μας».

Χ.Κ: «Ταιριάζουμε αλλά έχουμε διαφορετικά πράγματα. Διασκεδάζουμε αλλιώς, τρώμε αλλιώς αλλά με τα ίδια αποτελέσματα. Η φιλία έφερε τη συνεργασία. Όταν πήγαμε στον ΣΚΑΪ, την δεύτερη τρίτη μέρα κολλήσαμε. Το Αταίριαστοι το σκέφτηκε ο σταθμός. Η αντρική φιλία είναι ειλικρινής. Η δικιά μας φιλία βασίζεται στην ειλικρίνεια, ό,τι θέλουμε να πούμε το λέμε».

Γ.Ν: «Και οι δύο έχουμε πέντε παιδιά. Από το πανεπιστήμιο μέχρι το δημοτικό. Ανανεώνεσαι μια χαρά, ειδικά άμα είναι κόρη η τελευταία. Εγώ που λατρεύω τα αγόρια αλλά η μικρή έχει άλλο manual. Μου τα έλεγε ο Χρήστος και όταν ήρθε η κόρη, επιβεβαιώθηκε. Να, το γεγονός ότι ο Χρήστος επιβεβαιώνεται είναι εκνευριστικό».

Χ.Κ: «Στοιχήματα βάζουμε, τσακωνόμαστε. Μπορεί να τσακωθούμε για την ειδησεογραφία, το πώς θα πούμε ένα θέμα. Οι πολιτικοί μπορεί να σκοτωθούν στον τηλεοπτικό αέρα και να φύγουν αγκαλιασμένοι. Στην εκπομπή τη δικιά μας δεν πουλάει και δεν μας αρέσει να τσακώνονται οι πολιτικοί. Μας έχει συμβεί ελάχιστες φορές.

Γ.Ν: «Και όσες φορές έχει συμβεί το έχουμε σταματήσει. Μπορεί να πάμε σε διαφημίσεις αν τα πράγματα έχουν ξεφύγει. Θεωρούμε ότι είναι κάτι παλιακό και δεν αρέσει στον άνθρωπο απέναντι».

Διαβάστε επίσης

Κατερίνα Καραβάτου: «Καταπιέζομαι αν δεν υπάρχει καλό κλίμα στη δουλειά μου»