Ζαρίφη – Σταματόπουλος: Μαζί και τον χειμώνα;
Αποκλειστικά

Ζαρίφη – Σταματόπουλος: Μαζί και τον χειμώνα;

Ζαρίφη – Σταματόπουλος: Μαζί και τον χειμώνα;

Από την πρώτη εβδομάδα κιόλας, η Κατερίνα Ζαρίφη με τον καλό της φίλο, Παύλο Σταματόπουλο άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.

Η χημεία των δυο παρουσιαστών έδεσε πολύ γρήγορα και μαζί με την έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής με επικεφαλής τον αρχισυντάκτη Βασίλη Δρυμούση, παρουσίασαν μια ενδιαφέρουσα πρόταση με γρήγορο ρυθμό, χιούμορ και, το κυριότερο, αρκετά χαμηλό κόστος.

Έτσι λοιπόν, λογικό ήταν κάποιοι να σκεφτούν πως το δίδυμο Ζαρίφη- Σταματόπουλου θα μπορούσε όχι μόνο να συνεχίσει μαζί και τον χειμώνα, όχι όμως στην πρωινή ζώνη, αλλά στη μεσημεριανή, ακριβώς απέναντι από το παλιό τηλεοπτικό ταίρι της Κατερίνας, τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος βρίσκεται πλέον στον ΣΚΑΪ.

Αν τελικά υλοποιηθεί αυτή η σκέψη, το reality μόδας του καναλιού (με παρουσιάστρια, εκτός απροόπτου, τη Μαρία Μπακοδήμου) θα μεταφερθεί στην απογευματινή ζώνη, δίνοντας lead in στο κεντρικό δελτίο του σταθμού, που ως γνωστόν αναλαμβάνει η Νίκη Λυμπεράκη.

Επίσης θα πρέπει να αναζητηθεί νέο πρόσωπο για να πλαισιώσει τα Σαββατοκύριακα την κουμπάρα του Παύλου, Σίσσυ Χρηστίδου – το ίδιο θα συμβεί και με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, που επιθυμούσε να έχει τη Ζαρίφη στην πρωινή παρέα της.

Προς το παρόν, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δυο παρουσιαστές του «Καλοκαίρι #not» θα κάνουν εναλλάξ ολιγοήμερες διακοπές, προκειμένου να φορτίσουν τις μπαταρίες τους.