Αυτός κι αν είναι έρωτας! Τα τρυφερά λόγια του Γιώργου Χρανιώτη για τα γενέθλια της συζύγου του
Ελλάδα

Αυτός κι αν είναι έρωτας! Τα τρυφερά λόγια του Γιώργου Χρανιώτη για τα γενέθλια της συζύγου του

Αυτός κι αν είναι έρωτας! Τα τρυφερά λόγια του Γιώργου Χρανιώτη για τα γενέθλια της συζύγου του

Θα «λιώσετε»!

Λόγια που κάθε ερωτευμένη γυναίκα θα ήθελε να ακούσει από τον αγαπημένο της για τα «χρόνια πολλά» έγραψε ο Γιώργος Χρανιώτης με αφορμή τα γενέθλια της συζύγου του.

Με μία τρυφερή όσο και συγκινητική ανάρτηση ο ηθοποιός εξομολογήθηκε τον έρωτά του για τη Γεωργία Αβασκαντήρα κάνοντας μία αναδρομή στην πρώτη στιγμή που κατάλαβε ότι θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του μαζί της.

«Θυμάσαι πόσο είχα εκτιμήσει την τρέλα σου εκείνη την ημέρα και πως την αξιοποίησα μετά. Ήσουν όμορφη και λειτουργικά ανεξέλεγκτη, έτοιμη να χορέψεις και να κάνεις υπέροχες και εμπνευσμένες σαχλαμάρες».

«Τότε δεν είμασταν παντρεμένοι, ήμασταν μαζί, ελεύθεροι κι ωραίοι. Τότε, απολάμβανα τον χρόνο μαζί σου, χωρίς να περιμένω κάτι συγκεκριμένο από εσένα. Σε ζούσα και με ζούσες κι αυτό αρκούσε. Σε κοιτούσα κι έφτανε. Εκείνη την ημέρα κατάλαβα την ποιότητα της τρέλας σου, κατάλαβα την ακίνδυνη επικινδυνότητα σου, κατάλαβα ότι αξίζει να το πάμε το πράγμα μαζί, κι ότι γίνει», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ξέρεις πόσο την αγαπάω αυτή την φωτό.Θύμασαι ποσό είχα εκτιμήσει την τρέλλα σου εκείνη την ημέρα και πως την αξιοποίησα μετά.Ήσουν όμορφη και λειτουργικά ανεξέλεγκτη ,έτοιμη να χορέψεις και να κάνεις υπέροχες και εμπνευσμένες σαχλαμάρες.Τότε δεν είμασταν παντρεμένοι,είμασταν μαζί ελεύθεροι κι ωραίοι.Τότε απολάμβανα τον χρόνο μαζί σου,χωρίς να περιμένω κάτι συγκεκριμένο από εσένα.Σε ζούσα και με ζούσες κι αυτό αρκούσε.Σε κοιτούσα κι έφτανε.Εκείνη την ημέρα κατάλαβα την ποιότητα της τρέλλας σου,κατάλαβα την ακίνδυνη επικινδυνότητα σου,κατάλαβα ότι αξίζει να το πάμε το πράγμα μαζί ,κι ότι γίνει.Κι έγινε!!!!!Μικρή μου νεράιδα,συνέχισε να κάνεις τα μαγικά σου αυτά που με κάνουν να μην φοβάμαι τίποτα και να ονειρεύομαι.Μικρή μου να σε χαίρομαι θέλω,εσένα και τον κόσμο σου κι επίσης σε ευχαριστώ για το πιο ωραίο δώρο που έλαβα ποτέ στην ζωή μου.Τον μικρό μας.Μεγαλώνεις ωραία!!!Άλλο έναν χρόνο.Χρόνια σου πολλά Αβασκαντήρι μου!!!! #happybirthday #mybaby #mylove #precius #32 #lifeisabeach #georgia #babe

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chraniotis Giorgos Official (@chraniotis_giorgos_official) στις

Οι δυο τους είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ μετά τον ερχομό του γιου τους που άλλαξε τις ζωές τους με τρόπο που δεν μπορούσαν να φανταστούν. Ο ένας βρήκε στον άλλον αυτό που ακριβώς έψαχνε, αγάπη, εμπιστοσύνη και κατανόηση και η αλήθεια είναι ότι στάθηκαν τυχεροί γιατί τέτοιοι έρωτες σπανίζουν στις μέρες μας.