Δανάη Μπάρκα: Απόδραση στην Εύβοια με τον Απόστολο Ρουβά
Ελλάδα

Δανάη Μπάρκα: Απόδραση στην Εύβοια με τον Απόστολο Ρουβά

Δανάη Μπάρκα: Απόδραση στην Εύβοια με τον Απόστολο Ρουβά

Απόλαυσαν το ταξίδι τους στο φουλ

Μία πολύ όμορφη φιλία δένει τη Δανάη Μπάρκα και τον Απόστολο Ρουβά που ξεκίνησε πρώτα από την επαγγελματική τους συνύπαρξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» στο Mega.

Βέβαια, πολλοί έσπευσαν να κάνουν λόγο εξαρχής ότι υπάρχει και κάτι περισσότερο πέρα από τις φιλικές σχέσεις ειδικά μετά τις φήμες που για καιρό κυκλοφορούσαν και ήθελαν την κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου να χώρισε με τον αγαπημένο της, Πάνο Αδαμόπουλο.

Και οι δύο αρνήθηκαν από την πρώτη στιγμή ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους. Όμως, εν τέλει πράγματι η Δανάη τράβηξε χωριστούς δρόμους από τον σύντροφό της, με τον οποίο ήταν μαζί 8 ολόκληρα χρόνια.

Από την άλλη, ο αδερφός του Σάκη Ρουβά είναι πολύ ερωτευμένος αυτή την περίοδο, όπως είχε εξομολογηθεί στην Ελεονώρα Μελέτη. «Τη δεδομένη στιγμή δεν είμαι μόνος. Αυτό όμως δεν το μοιράζομαι εύκολα. Το πόσο καιρό είμαι με έναν άνθρωπο, γιατί είμαι, ποιος είναι, είναι κάτι τελείως προσωπικό».

Έτσι, λοιπόν, οι δυο τους αδιαφορώντας για τα «πηγαδάκια» απέδρασαν – μετά τη Σέριβο που είχαν επισκεφθεί πριν από λίγες εβδομάδες – στην Εύβοια με αφορμή το Σαββατοκύριακο.

Η ίδια η Δανάη ανέβασε τις περιπέτειές τους και όπως φαίνεται το καταευχαριστήθηκαν.

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Δανάη Μπάρκα και ο Πάνος Αδαμόπουλος μετά από οκτώ χρόνια κοινής ζωής, εκ των οποίων τα έξι έμεναν και μαζί.

Όπως φαίνεται αυτή τη φορά, το τέλος είναι οριστικό, καθώς υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει στο παρελθόν άλλες δύο φορές. Ωστόσο, η ηθοποιός και παρουσιάστρια διατηρεί άριστες σχέσεις με τον βολεϊμπολίστα και personal trainer έως και σήμερα.