Δέσποινα Βανδή: “Χρόνια πολλά Μάνα που ξεχνάς πώς είναι να είσαι γυναίκα, γκόμενα, φίλη, κόρη, επαγγελματίας”
Ελλάδα

Δέσποινα Βανδή: “Χρόνια πολλά Μάνα που ξεχνάς πώς είναι να είσαι γυναίκα, γκόμενα, φίλη, κόρη, επαγγελματίας”

Δέσποινα Βανδή: “Χρόνια πολλά Μάνα που ξεχνάς πώς είναι να είσαι γυναίκα, γκόμενα, φίλη, κόρη, επαγγελματίας”

Το ιδιαίτερο μήνυμα της τραγουδίστριας

Μια μητέρα κάνει πολλές θυσίες για να μεγαλώσει τα παιδιά της κι από τη στιγμή που έρχεται η μητρότητα στη ζωή της όλα τα άλλα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα.

Το γεγονός αυτό φρόντισε να μας θυμίσει η Δέσποινα Βανδή σε ένα ιδιαίτερο μήνυμα που ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας.

Οι κόποι και οι έγνοιες μιας μάνας θεωρούνται αυτονόητες, αλλά δεν είναι και αυτό επεσημαίνει η ερμηνεύτρια στο μακροσκελές κείμενο που δημοσίευσε στα social media.

“Χρόνια πολλά Μάνα που σίγουρα πολλές φορές ξεχνάς πως είναι να είσαι γυναίκα, γκόμενα, φίλη, κόρη, επαγγελματίας, ξέγνοιαστη!”

“Για σένα που πασχίζεις να ισορροπήσεις ανάμεσα σε όλα αυτά για τον απώτερο σκοπό της μητρότητας που επέλεξες να υπηρετήσεις να ξέρεις είσαι σημαντική!”

“Κι ας θεωρούνται κάποια πράγματα αυτονόητα! Ε λοιπόν δεν είναι!”, έγραψε μεταξύ άλλων.

Ολόκληρη η ανάρτησή της:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Χρονια πολλά στη Μάνα! Που με τα σωστά και τα λάθη τις θυσίες που μπορεί να κάνει και τις τύψεις που μπορεί να νιώθει δεν πρέπει να ξεχνάει πως συμμετέχει στο δυσκολότερο έργο της ζωής «να μεγαλώσει ευτυχισμένους ενήλικες»! Που θα ξέρουν να αγαπούν τον εαυτό τους και το διπλανό τους, να σέβονται,να έχουν αξίες,ιδανικά,στόχους,αλληλεγγύη και το δικαίωμα να ανατρέψουν τις δικές μας πεποιθήσεις με τις οποίες μοιραία συμπορευόμαστε ώστε να ανακαλύψουν τη δικη τους αλήθεια για να αποδώσουν το νόημα της δικης τους ύπαρξης! Χρονια πολλά Μάνα που σίγουρα πολλές φορές ξεχνας πως είναι να είσαι γυναίκα,γκομενα,φίλη,κόρη,επαγγελματίας,ξέγνοιαστη! Για σένα που πασχίζεις να ισορροπήσεις ανάμεσα σε όλα αυτά για τον απώτερο σκοπό της μητρότητας που επέλεξες να υπηρετήσεις να ξέρεις είσαι σημαντική! Κι ας θεωρούνται κάποια πράγματα αυτονόητα!Ε λοιπόν δεν είναι!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις