Δέσποινα Καμπούρη: «Η ψυχική ηρεμία είναι σπουδαίο πράγμα. Ξύπνησα πνιγμένη, κουρασμένη, απελπισμένη, πιεσμένη»
Ελλάδα

Δέσποινα Καμπούρη: «Η ψυχική ηρεμία είναι σπουδαίο πράγμα. Ξύπνησα πνιγμένη, κουρασμένη, απελπισμένη, πιεσμένη»

Δέσποινα Καμπούρη: «Η ψυχική ηρεμία είναι σπουδαίο πράγμα. Ξύπνησα πνιγμένη, κουρασμένη, απελπισμένη, πιεσμένη»

Η δημόσια εξομολόγησή της

Η Δέσποινα Καμπούρη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες που είχε βγάλει σε μία στιγμή της ζωής της που δεν ήταν καλά.

Εξάλλου, κανείς δεν είναι πάντα τέλεια και με όμορφη διάθεση.

Όλοι έχουν τις καλές και τις κακές μέρες και η δημοσιογράφος θέλησε να δώσει ένα τεράστιο μήνυμα μέσα από την εξομολόγησή της.

«Η ψυχική ηρεμία είναι σπουδαίο πράγμα. Φαίνεται στα μάτια. Σχεδόν σε ομορφαίνει. Έκανα ένα ξεσκαρτάρισμα στις φωτογραφίες μου γιατί είχαν γεμίσει τη μνήμη του κινητού μου. Έπεσα πάνω σε αυτές τις αδημοσίευτες, που σχεδόν είχα ξεχάσει την ύπαρξη τους. Θυμήθηκα όμως τη μέρα που τις τράβηξα. Μια μέρα περίεργη που ξύπνησα πνιγμένη, κουρασμένη, απελπισμένη, πιεσμένη. Σπάνια κάνω βόλτες χωρίς σκοπό. Δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου να τριγυρνάω έξω από το σπίτι χωρίς λόγο. Εκείνη τη μέρα σκέφτηκα ότι αν δεν έβγαινα μόνη μου στον χειμωνιάτικο ήλιο να ξαπλώσω στο γρασίδι του πρώτου πάρκου που θα συναντούσα μπροστά μου, θα κατέληγα σκεπασμένη κάτω από το πάπλωμα του κρεβατιού μου να κλαίω τη μοίρα μου. Ήμασταν σε καραντίνα τότε. Δούλευα από το σπίτι. Τα παράτησα όλα εκείνη τη μέρα. Έκλεισα τον υπολογιστή. Πίεσα τον εαυτό μου. Έβαλα λίγο κραγιόν, έτσι χωρίς λόγο. Μπήκα στο αυτοκίνητο, πήρα έναν ζεστό καφέ και πήγα στο Πανί. Ξάπλωσα στην πρασινάδα και έμεινα εκεί να κοιτάζω τον ουρανό για ώρες μέχρι που πάγωσαν τα δάχτυλά μου. Μετά μπήκα στο αυτοκίνητο και έβγαλα αυτές τις φωτογραφίες για να θυμάμαι εκείνη τη μέρα που ξεκίνησε σαν χαμένη αλλά κατέληξε σε ένα φοβερό me time που με έκανε να γυρίσω στο σπίτι με εντελώς διαφορετικό mindset. Ο μόνος που μπορεί να μας ενθαρρύνει και να μας σπρώξει στο φως, είναι μόνο ο εαυτός μας. Και η αμοιβαία αγάπη. Ακόμα κι αυτήν όμως, εμείς τη δημιουργούμε και εμείς την εμπνέουμε», αναφέρει στην ανάρτησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Kampouri (@despinakampouri)