Δέσποινα Βανδή: Το τελευταίο της τραγούδι – και προφητικό – που μιλά για χωρισμό
Ελλάδα

Δέσποινα Βανδή: Το τελευταίο της τραγούδι – και προφητικό – που μιλά για χωρισμό

Δέσποινα Βανδή: Το τελευταίο της τραγούδι – και προφητικό – που μιλά για χωρισμό

Ένας παραμυθένιος έρωτας ήταν αυτός της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη. Η θρυλική τους γνωριμία το 1999 στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν η τραγουδίστρια για τον ετήσιο χορό της ΑΕΚ είχε αφήσει εποχή μέσα από τις αφηγήσεις τους και στις σπάνιες φορές που μιλούσαν για τη σχέση τους και οι δύο έλαμπαν από ευτυχία.

Η «αυλαία» έπεσε όμως το πρωί της Πέμπτης με μία λιτή ανακοίνωση για τη λύση του γάμου τους που εστάλη στα media  από τον CEO της Panik και manager της τραγουδίστριας, Γιώργο Αρσενάκο.

Τα νέα έπεσαν σαν «βόμβα» καθώς κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη. Τίποτα δεν προμήνυε το τέλος καθώς και οι δύο επέλεξαν να τηρήσουν ουδέτερο προφίλ μέχρι την κατάλληλη στιγμή.

Παρ΄όλα αυτά, τουλάχιστον προφητικό μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς το τελευταίο τραγούδι της Δέσποινας Βανδή με τίτλο «Πέτρα» σε μουσική Γιώργου Θεοφάνους και στίχους Νίκου Μωραΐτη από την Panik Records.

Το κομμάτι κυκλοφόρησε  στις αρχές του Απρίλη. Αν και ο στιχουργός δεν γνώριζε τι συνέβαινε στην προσωπική ζωή της Δέσποινας Βανδή, οι στίχοι αποδείχθηκαν βιωματικοί για την τραγουδίστρια.

«…Και να που έφτασε η βραδιά
που δεν περίμενα
που όσα είχα για παντοτινά
γίνονται εφήμερα.
Εγώ τον θάνατο θα πιω
που απόψε μου έσταξε
και θα του πω ευχαριστώ
για όσα έκανε.

Καρδιά μου γίνε τώρα πέτρα
και στάσου αγέρωχη μπροστά
τα βήματα του όλα μέτρα
έτσι όπως φεύγει μακριά,
δεν φεύγει απόψε άλλος ένας
μα μια ολόκληρη ζωή
χαιρέτησε τον όπως πρέπει
με όλη σου την ψυχή…»

Μάλιστα, η ίδια ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά όταν το ηχογράφησε, καθώς και όταν γύρισε το music video, το οποίο εξιστορεί έναν χωρισμό.

Ακούστε το εδώ: