Χωρισμός – βόμβα για Δέσποινα Βανδή και Ντέμη Νικολαΐδη – Η κοινή τους ανακοίνωση
Ελλάδα

Χωρισμός – βόμβα για Δέσποινα Βανδή και Ντέμη Νικολαΐδη – Η κοινή τους ανακοίνωση

Χωρισμός – βόμβα για Δέσποινα Βανδή και Ντέμη Νικολαΐδη – Η κοινή τους ανακοίνωση

Δρόμους χωριστούς μετά από 22 χρόνια κοινής ζωής και 18 χρόνια γάμου τραβούν η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης ΝικολαΊδης. Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει μαζί δυο παιδιά, τη Μελίνα και τον Γιώργο αποφάσισε να τραβήξει δρόμους χωριστούς, κάνοντας μια λιτή ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση του ζευγαριού

Η πρώτη γνωριμία, το φλερτ και η επισημοποίηση της σχέσης τους

Η ζωή της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη έμοιαζε από την αρχή σαν ένα ρομαντικό παραμύθι. Η πρώτη γνωριμία τους έγινε το 1999, όταν η τραγουδίστρια τραγουδούσε στο νυχτερινό κέντρο «Γκάζι» με τον Βασίλη Καρpά, όπου ο Ντέμης Νικολαΐδης πήγε για τον ετήσιο χορό της ΑΕΚ. Η τραγουδίστρια είχε φορέσει την κιτρινόμαυρη μπλούζα με τον αριθμό 11 που φορούσε εκείνος και αυτό τον αιφνιδίασε. Σε χρόνο dt άρχισε να αναζητά το τηλέφωνό της και ξεκίνησε η… πολιορκία της όμορφης Δέσποινας.

Μετά από «αναγνωριστικά» τηλεφωνήματα μίας εβδομάδας, η πρώτη συνάντηση γίνεται σε καφετέρια του Ψυχικού απ’ όπου φεύγουν ξεχωριστά, ενώ την επομένη βρίσκονται σε γνωστό εστιατόριο, όπου ο Πέτρος Κωστόπουλος έκανε πάρτι για το περιοδικό Down Town.


Ωστόσο, η  πρώτη δημόσια εμφάνιση θα γίνει πολύ αργότερα, τον Οκτώβριο του 1999 στο θέατρο «Βρετάνια».

Λίγους μήνες μετά, οι δυο τους πάνε για διακοπές στο Μαρόκο επισημοποιώντας έτσι την σχέση τους. Μάλιστα, οι φίλαθλοι της ΑΕΚ το έκαναν ακόμα και… σύνθημα: «όλοι μαζί το βράδυ στη Βανδή», ακουγόταν δυνατά στις κερκίδες.

Ο γάμος κεκλεισμένων των θυρών και τα δυο παιδιά

Το ζευγάρι ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας σε στενό κύκλο το 2003 στο κτήμα Νάσιουτζικ, παρουσία περίπου 80 καλεσμένων, συγγενών και φίλων.

Οι δυο τους αν και ήταν άνετοι με τα φλας της δημοσιότητας και καταξιωμένοι και οι δυο στον χώρο τους, ήθελαν οι στιγμές του γάμου να μείνουν προσωπικές κι έτσι έγινε. Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια και δεν είχε κυκλοφορήσει τότε καμιά φωτογραφία με τη Δέσποινα Βανδή νύφη. Πολύ αργότερα, το 2020 κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά φωτογραφίες του ζευγαριού από τον γάμο μέσα από την εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω.

Η δεξίωση του γάμου του ζευγαριού έγινε μια μέρα μετά την τελετή, στο Island στη Βάρκιζα, με τον Γιώργο Μητσικώστα να διασκεδάζει ζευγάρι και καλεσμένους με τις μιμήσεις του και τον Λάμπη Λιβιεράτο με τον Αντώνη Ρέμο να αναλαμβάνουν τη μουσική της βραδιάς.

Το ζευγάρι διοργάνωσε και δεύτερη δεξίωση, αυτή τη φορά στην Αλεξανδρούπολη, αυστηρά για την οικογένεια και τους συγγενείς τους. Σε εκείνο το γλέντι μάλιστα, η Δέσποινα ήταν έγκυος αλλά δεν το γνώριζε ακόμη, όπως έχει δηλώσει η ίδια.

2004: Το ζευγάρι στην απονομή του πλατινένιου δίσκου της Δέσποινας Βανδή

Η ευτυχία του ζευγαριού ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2004, όταν ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, η Μελίνα. Τότε, ο Ντέμης έπαιζε σε ομάδα της Ισπανίας και η τραγουδίστρια τον είχε ακολουθήσει και γέννησε στην ισπανική πρωτεύουσα την κόρη τους.

Τέσσερα χρόνια μετά γεννήθηκε ο Νικολαΐδης junior, ο οποίος πήρε το όνομα Γιώργος και ήταν φυσικά η αδυναμία όλης της οικογένειας.

2017: Κοινή εμφάνιση στο θέατρο Διάνα και στην παράσταση «Φιλουμένα»

22 χρόνια μετά την έναρξη της τρυφερής τους σχέσης και 18 μετά τον γάμο που άφησε ιστορία ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Δέσποινα Βανδή τραβούν δρόμους χωριστούς, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Znews, εκείνος έχει φύγει από το σπίτι τους στη Βούλα εδώ και λίγους μήνες.