#InstaCelebs: Το Thanksgiving των σταρ
Ελλάδα

#InstaCelebs: Το Thanksgiving των σταρ

#InstaCelebs: Το Thanksgiving των σταρ

Μπορεί στην Ελλάδα να μην έχουμε μια ειδική μέρα για να εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας, αλλά στην Αμερική έχουν και το απολαμβάνουν. Από τη Madonna και τον Bruno Mars, μέχρι τη Sofia Vergara και τις Kardashians, όλοι γιόρτασαν την ημέρα των Ευχαριστιών. Μια μέρα όπου όλοι τους θέλησαν να πουν “Ευχαριστώ” στους δικούς τους ανθρώπους. Εκτός φυσικά από το πλούσιο γεύμα με βασικό πρωταγωνιστή την γαλοπούλα.

Εδώ, μοιραζόμαστε μαζί σας κάποιες από τις καλύτερες thanksgiving στιγμές των celebrities.

#FamilyFirst

Η Jessica Alba φωτογραφίζεται με το σύζυγό της Cash Warren, τα 3 παιδιά τους, τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και φίλους, δηλώνοντας πόσο ευγνώμων κι ευλογημένη νιώθει για το ότι έχει την οικογένειά της κοντά της.

https://www.instagram.com/p/Bqgf4YLlSEs/?utm_source=ig_web_copy_link

#SantiSFirstThanksgiving

Η Eva Longoria  έχει έναν παραπάνω λόγο να νιώθει ευγνωμοσύνη φέτος. Τον γιο της Santiago Baston. Γι’ αυτό έφτιαξε ένα video που ο μικρός κλέβει την παράσταση.

https://www.instagram.com/p/BqfnxaTBrwU/?utm_source=ig_web_copy_link

#KeepingUpWithThanksgiving

Η κόρη της Khloe Kardashian και του Tristan Thompson, True, είναι από τα πιο όμορφα μωρά που γεννήθηκαν την περασμένη χρονιά κι η μαμά της έχει κάθε λόγο να νιώθει ευγνωμοσύνη που την έχει στη ζωή της.

https://www.instagram.com/p/BqgnTV7AR19/?utm_source=ig_web_copy_link

Δεν είναι όμως μόνο η Khloe που έγινε πρόσφατα μαμά από τη γνωστή οικογένεια, αλλά και η αδερφή της Kylie Jenner. Εδώ φωτογραφίζεται με το σύντροφό της Travis Scott και την κόρη τους Stormi Webster.

https://www.instagram.com/p/Bqfe9MLHBjv/?utm_source=ig_web_copy_link

#BrunoDoesntShareFood

Ο γνωστός τραγουδιστής Bruno Mars αρκέστηκε σε ένα αστείο Thanksgiving throwback. Μοιράστηκε, λοιπόν, με τους φίλους του μια φωτογραφία στο παιδικό του καρεκλάκι, την ώρα που τρώει το μπούτι της γαλοπούλας.

https://www.instagram.com/p/BqgNpyEBkyU/?utm_source=ig_web_copy_link

#WhatATurkey

O Dwayne Johnson, ή αλλιώς The Rock, μοιράστηκε -εκτός από φωτογραφία- και μια ιστορία του από την ημέρα των Ευχαριστιών. Γράφει πως πριν 27 χρόνια ήταν τόσο απένταρος που δε μπορούσε ούτε γαλοπούλα να αγοράσει και προσευχόταν κάποιος φίλος του να τον καλέσει να φάει. Τελικά οι προσευχές του ακούστηκαν κι από τότε γιορτάζει κάθε χρόνο αυτή τη μέρα. Φέτος, μπορεί να μην είναι στην Αμερική, αλλά  στο Λονδίνο. Δεν παρέλειψε όμως να βάλει γαλοπούλα στο τραπέζι.

https://www.instagram.com/p/Bqhov-DhIEW/?utm_source=ig_web_copy_link

#MissingThanksgiving

Η ημέρα των Ευχαριστιών βρήκε τον Sylvester Stallone εκτός σπιτιού να κάνει γυρίσματα για το Rambo 5. Γι’ αυτό έφτιαξε ένα βίντεο, εξαιρετικά αφιερωμένο στην οικογένειά του, που τόσο του λείπει μια τέτοια μέρα.

https://www.instagram.com/p/BqfR-OxBmnx/?utm_source=ig_web_copy_link

#LikeAThanksgivingPrayer

H Madonna γιόρτασε την ημέρα των Ευχαριστιών στο Malawi παρέα με τα έξι της παιδιά. Στο video που μοιράστηκε, τραγουδούν όλοι μαζί αντί προσευχής πριν το φαγητό, το We Are The Champions.

https://www.instagram.com/p/BqgY619huqE/?utm_source=ig_web_copy_link

#DetailsMakeYouPro

Η Sofia Vergara όχι μόνο γιόρτασε την ημέρα των Ευχαριστιών με τους φίλους και την οικογένειά της. Όχι μόνο φόρεσαν καπέλα γαλοπούλας, αλλά οι λεπτομέρειες στο σπίτι της, δεν άφηναν κανέναν να αμφιβάλλει για την προσπάθεια που κατέβαλε.  Η τούρτα, θεωρούμε πως έκλεψε την παράσταση περισσότερο κι από την ίδια τη γαλοπούλα.

https://www.instagram.com/p/Bqg298bgJdT/?utm_source=ig_web_copy_link

#SheDidIt

Η Sarah Jessica Parker κέρδισε το στοίχημα. Έβαλε τα παπούτσια της στην άκρη και μαγείρεψε ένα από τα πιο πλούσια γεύματα της ημέρας των Ευχαριστιών, όπως είχε «υποσχεθεί» πως θα κάνει μια μέρα πριν από το Instagram. To video που ανέβασε μας κάνει να μην έχουμε την παραμικρή αμφιβολία.

https://www.instagram.com/p/BqgJxx-goky/?utm_source=ig_web_copy_link