Ιωάννα Τούνη: Τέρμα η ξανθιά Θεσσαλονικιά που γνωρίζατε! Τόλμησε τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της!
Ελλάδα

Ιωάννα Τούνη: Τέρμα η ξανθιά Θεσσαλονικιά που γνωρίζατε! Τόλμησε τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της!

Ιωάννα Τούνη: Τέρμα η ξανθιά Θεσσαλονικιά που γνωρίζατε! Τόλμησε τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της!

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας το είπε και το έκανε!

Μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο διανύει στη ζωή της η Ιωάννα Τούνη, η οποία ξαναζεί για δεύτερη φορά την ιστορία με το revenge porn βίντεο, όταν το όνομά της ενεπλάκη χωρίς κανέναν απολύτως λόγο στην υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Η γνωστή influencer βρήκε τη δύναμη και το θάρρος να μιλήσει ανοιχτά και ξεκάθαρα για τα όσα περνά στη ζωή της μετά από αυτήν την τραυματική εμπειρία, ενώ κατονόμασε και τον άνθρωπο που πιστεύει ότι της προκάλεσε αυτό το μεγάλο κακό.

Η Ιωάννα Τούνη, γνωστή για τους χιλιάδες followers της στο Instragram αλλά και με μία επιτυχημένη επιχείρηση ρούχων μαζί με την κολλητή της, Στέλλα Πάσσαρη, μπορεί να προβάλει μια ιδανική ζωή, ωστόσο τα πράγματα, όπως αποκάλυψε και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, εκεί όπου εξήγησε πώς αισθάνεται πλέον μετά το περιστατικό και ποιες είναι οι φοβίες της για το μέλλον.

Στο πλευρό της Ιωάννας στέκεται πάντα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, με τον οποίο έχουν νοικιάσει μαζί σπίτι στην Αθήνα, με την ίδια να μοιράζεται ανάμεσα στην πρωτεύουσα και στη Θεσσαλονίκη, από όπου κατάγεται και δραστηριοποιείται.

Όπως σχεδόν κάθε γυναίκα που όταν ζορίζεται ξεσπάει στα μαλλιά της, έτσι και η Ιωάννα Τούνη πήρε τη μεγάλη απόφαση και από ορκισμένη ξανθιά, έγινε ginger! Η πρώτη αλλαγή που είχε κάνει ήταν προ καιρού όταν έκοψε καρέ τα μαλλιά της και πλέον δοκίμασε την αλλαγή στο χρώμα, το οποίο της ταιριάζει εξαιρετικά!

«Περιμένω εντυπώσεις… έλα έχετε πάθει σοκ! Δεν είναι φίλτρο μαλλιών παιδιά, είναι τα μαλλιά μου. Αυτά εδώ είναι τα μαλλιά μου… για πείτε! Για λίγο είναι…» είπε στο instagram story της.

Πώς σας φαίενται;