Κατερίνα Καραβάτου: Τα παιχνίδια του Αρίωνα με τη χελώνα του και το ξεχασμένο παντελόνι!
Ελλάδα

Κατερίνα Καραβάτου: Τα παιχνίδια του Αρίωνα με τη χελώνα του και το ξεχασμένο παντελόνι!

Κατερίνα Καραβάτου: Τα παιχνίδια του Αρίωνα με τη χελώνα του και το ξεχασμένο παντελόνι!

Η απολαυστική ανάρτηση της παρουσιάστριας

Μία τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε η Κατερίνα Καραβάτου, αποκαλύπτοντας τι συνέβη στο σπίτι της με τον γιο της Αρίωνα και το κατοικίδιό τους που είναι μία συμπαθής χελώνα.

Το όνομά της Χρυσούλα και για πολλούς μήνες κοιμόταν στο σπίτι της παρουσιάστριας.

Μάλιστα, άργησε να ξυπνήσει κοψοχολιάζοντας την οικογένεια Κατσούλη και κυρίως τον μικρό Αρίωνα, που θέλησε να τη συναντήσει και να την εντυπωσιάσει φορώντας τη μάσκα του Superman.

Ωστόσο, σύμφωνα με την εξομολόγηση της μαμάς του, ξέχασε το παντελόνι του.

Η απολαυστική ανάρτηση

“Επιτέλους η Χρυσούλα ξύπνησε, γιατί μας κοψοχόλιασε φέτος….

Και φυσικά κάναμε ένα μικρό πανηγύρι, ενώ ο Αρίωνας με ρώτησε αν πιστεύω ότι η μάσκα του Superman που θέλησε να φορέσει για να την εντυπωσιάσει, μπορεί παράλληλα και να την τρομάξει…

Του είπα πως νομίζω πως θα της αρέσει πολύ της χελώνας να τον δει σε αυτήν την κατάσταση. Από τη μεγάλη του χαρά όμως, ξέχασε το παντελόνι!

Έγκυρες πληροφορίες από το φιλικό περιβάλλον της χελώνας μας διαβεβαίωσαν ότι δεν τον παρεξήγησε καθόλου! Μετά την αφήσαμε να φάει και προτιμήσαμε την αναρρίχηση!

Τέλος πάντων, το σημαντικό είναι ότι ξύπνησε η Χρυσούλα και ότι εμείς βρήκαμε ακόμη έναν λόγο για να είμαστε χαρούμενοι!!!! Γιούπι!”

Οι φωτογραφίες:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Επιτέλους η Χρυσούλα ξύπνησε, γιατί μας κοψοχόλιασε φέτος…. Και φυσικά κάναμε ένα μικρό πανηγύρι, ενώ ο Αρίωνας με ρώτησε αν πιστεύω ότι η μάσκα του Superman που θέλησε να φορέσει για να την εντυπωσιάσει, μπορεί παράλληλα και να την τρομάξει…. Του είπα πως νομίζω πως θα της αρέσει πολύ της χελώνας να τον δει σε αυτήν την κατάσταση. Από τη μεγάλη του χαρά όμως, ξέχασε το παντελόνι! Έγκυρες πληροφορίες από το φιλικό περιβάλλον της χελώνας μας διαβεβαίωσαν ότι δεν τον παρεξήγησε καθόλου! Μετά την αφήσαμε να φάει και προτιμήσαμε την αναρρίχηση! Τέλος πάντων, το σημαντικό είναι ότι ξύπνησε η Χρυσούλα και ότι εμείς βρήκαμε ακόμη έναν λόγο για να είμαστε χαρούμενοι!!!! Γιούπι!!!!! #μένουμεσπίτι #stayhome

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerinakaravatou (@katerinakaravatou) στις