Μάνος Γαβράς: Το απίστευτο περιστατικό με τον Robert de Niro που τον έφερε σε αμηχανία
Ελλάδα

Μάνος Γαβράς: Το απίστευτο περιστατικό με τον Robert de Niro που τον έφερε σε αμηχανία

Μάνος Γαβράς: Το απίστευτο περιστατικό με τον Robert de Niro που τον έφερε σε αμηχανία

Πώς ήταν η συνεργασία του με την Jennifer Lopez;

Το 2010 είχε συνεργαστεί στην ταινία The back -up plan με την Jennifer Lopez και την είχε γνωρίσει από κοντά, ενώ στα χρόνια που ζει στην Αμερική έχει συναντηθεί με πολλά μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ. Ο Μάνος Γαβράς βρέθηκε σήμερα καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και μίλησε για όλα.

«Όταν πας στην Αμερική δεν ξεκινάς με το να ξεχωρίσεις, αλλά με το να καταφέρεις να δουλέψεις. Το δεύτερο που σκέφτεσαι είναι να μπορέσεις να ζήσεις από τη δουλειά σου και έπειτα έρχεται το αν θα ξεχωρίσεις. Η Νέα Υόρκη είναι χρηματιστήριο, όλα αλλάζουν».

Στην ερώτηση ποιους αστέρες του Χόλιγουντ έχει συναντήσει, ο Μάνος Γαβράς αναφέρθηκε σε μερικά ονόματα όπως των Gerard Butler, Robert De Nir, Al Pacino, Jamie Foxx και πολλούς ακόμη.

«Ο Pacino ήταν πολύ πιο καλός και γλυκός απ’ ό,τι φανταζόμουν. Είχαμε πάει σε μια ταινία art film  σε μια prive προβολή στο Λος Άντζελες και καθόταν δίπλα μου. Μετά πήγαμε και φάγαμε όλοι μαζί και ήταν εξαιρετικός», είπε χαρακτηριστικά ο Μάνος Γαβράς.

Ενώ αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό με τον Robert De Niro που τον έφερε σε αμηχανία: «Ο De Niro δεν μιλά πολύ, σε φέρνει σε αμηχανία. Έχουμε ένα καλό κοινό φίλο που μου είπε ένα περιστατικό, που εγώ δεν θα έστεκε να το ξέρω. Οπότε όταν του είπα ότι θα τον συναντήσω, μου το είπε για να του κάνω έκπληξη. Μόλις ξεκίνησα να λέω το περιστατικό  στον De Niro με κοίταζε ανέκφραστα και ενώ ξεκίνησα με ενθουσιασμό, μαζεύτηκα».

Έπειτα, για τη συνεργασία με την Jennifer Lopez, δήλωσε: «Όταν πήρα το ρόλο για τη συμμετοχή στην ταινία με την Jennifer Lopez, μου είπαν όλοι ότι ήταν σκύλα. Αλλά ήταν πολύ καλή, ήταν γλυκύτατη».

https://streamable.com/aysie9

Μιλώντας για την τελευταία του ταινία «Ο άνθρωπος του Θεού» όπου πρωταγωνιστούν ο Άρης Σερβετάλης, ο Μίκι Ρούρκ, ο Γιάννης Στάνκογλου και άλλοι, ο Μάνος Γαβράς ανέφερε: «Είναι να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 4 Δεκεμβρίου. Είδα λίγο υλικό και είναι συγκλονιστική. Έχω μεγάλη αγωνία να την δω».

https://streamable.com/ralhrz

Τέλος, στην ερώτηση αν έχει σχέση αυτήν την περίοδο, ο Μάνος Γαβράς ανέφερε: «Μέχρι πέρσι είχα κάτι για ένα διάστημα, αλλά τώρα όχι»

https://streamable.com/zn312f