Μύκονος VS Ρώμη – Παρίσι: Ο Νίκος Κοκλώνης συγκρίνει και απαντά!
Ελλάδα

Μύκονος VS Ρώμη – Παρίσι: Ο Νίκος Κοκλώνης συγκρίνει και απαντά!

Μύκονος VS Ρώμη – Παρίσι: Ο Νίκος Κοκλώνης συγκρίνει και απαντά!

Ποιος κοσμοπολίτικος προορισμός τον κέρδισε;

Είναι πολυταξιδεμένος, έχει γυρίσει κάθε πιθανή γωνιά αυτού του κόσμου και γι΄αυτό άλλωστε του έδωσαν τον χαρακτηρισμό του Mr. Travel.

Ο Νίκος Κοκλώνης έχει βρεθεί στους πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς και μερικά μάλιστα από τα ταξίδια του είχαμε την τύχη να τα απολαύσουμε και στη μικρή οθόνη μέσα από το Celebrity Travel.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να του ξεφύγουν η Ρώμη και το Παρίσι αφού είναι δύο από τις πιο κοσμοπολίτικες ευρωπαϊκές πόλεις που αποτελούν κορυφαίο πόλο έλξης πολλών επισκεπτών.

Όμως, τι έχουν να ζηλέψουν από τη δική μας Μύκονο; Η απάντηση είναι “τίποτα” και έρχεται μάλιστα διά στόματος του γνωστού παραγωγού και παρουσιαστή.

Εξαίροντας την αίσθηση που προσφέρει στους επισκέπτες της ο Νίκος Κοκλώνης έγραψε στην τελευταία του ανάρτηση στα social media :

“Κάποια μέρη, όπως το Παρίσι ή η Ρώμη, προσφέρουν μία μαγική εμπειρία για σύντομες περιόδους, ώστε η ρομαντική τους πλευρά να μην αλλοιωθεί στην καθημερινότητα. Αλλά η Μύκονος διέφερε από αυτή την άποψη. Η Μύκονος σε έκανε να διψάς για την ανέμελη και χαρούμενη καθημερινότητα που προσέφερε το νησί και ήταν οι σύντομες επισκέψεις που σε ‘βασάνιζαν’. Το Παρίσι και η Ρώμη ήταν μία ρομαντική ανάπαυλα ενώ η Μύκονος είναι η ίδια η ζωή”.

Η παραπάνω λεζάντα συνόδευε στιγμιότυπο, στο οποίο πόζαρε δίπλα στον καλό του φίλο, Τρύφωνα Σαμαρά, και την κουμπάρα και μακιγιέρ του, Κική Αϊβάζη, με τους οποίους απόλαυσε βραδινή έξοδο στο νησί των ανέμων.

Μετά το πάρτι – υπερπαραγωγή που διοργάνωσε στο νησί ο παραγωγός παρέτεινε τη διαμονή του για να χαλαρώσει και να ηρεμήσει. Όπως μαρτυρούν και τα stories στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram περνάει καλά και το χαίρεται αφού τα επαγγελματικά του σχέδια για το ερχόμενο φθινόπωρο είναι πολλά και θα του στερήσουν για τα καλά την ξεκούραση!

Κοντά του στα νυχτοπερπατήματα και η Πηγή Δεβετζή, πολύ καλή του φίλη, που ήταν κι εκείνη ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους στα γενέθλιά του.