Ορφέας Αυγουστίδης: Έδωσε παράσταση στο Ηρώδειο με τους γονείς του, στο πλευρό του!
Ελλάδα

Ορφέας Αυγουστίδης: Έδωσε παράσταση στο Ηρώδειο με τους γονείς του, στο πλευρό του!

Ορφέας Αυγουστίδης: Έδωσε παράσταση στο Ηρώδειο με τους γονείς του, στο πλευρό του!

Συγκινημένος αγκαλιά με τη Μαρία Τζομπανάκη και τον Ντίνο Αυγουστίδη…

Στο Ηρώδειο αγκαλιά με τους γονείς του ο Ορφέας Αυγουστίδης. Ο ταλαντούχος ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Περιμένοντας τον Γκοντό» εμφανίστηκε στο Ηρώδειο έχοντας στο κοινό τους γονείς του και η συγκίνησή του ήταν μεγάλη. Η Μαρία Τζομπανάκη και ο Ντίνος Αυγουστίδης βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο Ωδείο του Ηρώδου Αττικού και καμάρωσαν το γιο τους επί σκηνής.

Αμέσως μετά το τέλος της παράστασης, οι δύο ηθοποιοί συνάντησαν τον Ορφέα Αυγουστίδη στα παρασκήνια του θεάτρου και πόζαραν αγκαλιά. Οι δυο τους, άλλωστε, αν και έχουν χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια, διατηρούν φιλικές σχέσεις και είναι πάντα στο πλευρό του γιου τους σε κάθε του βήμα. Δεν είναι άλλωστε, και λίγες οι φορές που και οι δυο έχουν μιλήσει με περηφάνια για τα σημαντικά βήματα που κάνει ο Ορφέας μόνος του στον χώρο του θεάτρου.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Η ιστορία εστιάζει σε δύο άνδρες, στον Βλαδίμηρο και τον Εστραγκόν, σε ένα δυστοπικό περιβάλλον, η ερημιά του οποίου ταυτίζεται απόλυτα με τα αδιέξοδα της επιβίωσής τους. Ο κόσμος μοιάζει να έχει φτάσει στο τέλος του. Περιμένουν τον Γκοντό, αυτόν που θα τους απαλλάξει από τα βασανιστικά ερωτήματα και επιτέλους θα βρει λύση στα προβλήματά τους. Υπαρκτό ή μη υπαρκτό πρόσωπο, αυτοί τον περιμένουν υπομονετικά κάθε βράδυ. Παραπαίουν ανάμεσα στην αλήθεια και την ψευδαίσθηση, ελπίζοντας στο αδύνατο.

Φωτογραφίες: NDP