Quiz: Ποια διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας
Ελλάδα

Quiz: Ποια διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας

Quiz: Ποια διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας

Το συγκινητικο throwback για τη Γιορτή της Μητέρας

Γιορτή της Μητέρας σήμερα και σύσσωμη η showbiz έστειλε διαδικτυακά τις ευχές της στις απανταχού μανούλες του κόσμου που μεγαλώνουν με πολλές θυσίες τα παιδάκια τους.

Ανάμεσα στους διάσημους Έλληνες καλλιτέχνες που σηματοδότησαν την ημέρα με φωτογραφίες στα social media ήταν και η εικονιζόμενη ερμηνεύτρια της φωτογραφίας.

Την έχουμε αγαπήσει για την κρυστάλλινη φωνή της και δεν υπάρχει κανείς που να μην έχει τραγουδήσει κάποια από τις αναρίθμητες επιτυχίες της όλα αυτά τα χρόνια.

Ο λόγος φυσικά για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, η οποία χάρη της σημερινής γιορτής τίμησε τη μητέρα της με μια ξεχωριστή φωτογραφία από το παρελθόν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τότε ακόμα που ζούσε μαζί με την οικογένειά της στην Αίγυπτο.

Τα λόγια της συγκινούν, καθώς μιλά για τη σπουδαία γυναίκα που την έφερε στη ζωή, και που παρά το γεγονός ότι την έχει “χάσει” η αγάπη που της έδωσε μένει για πάντα άσβεστη στο μυαλό και την καρδιά της.

“Αλεξάνδρεια Αίγυπτος. Το Μαρικάκι μου έλεγε “η φωνή είναι η ανάσα της ψυχής…. Οι γονείς «φεύγουν» έχουν όμως καθορίσει τα συναισθήματα, τον πολιτισμό και τη θέση μας στη κοινωνία.Είναι ζωντανοί για πάντα «μέσα μας», στο μυαλό και στις πράξεις μας μέχρι το τέλος. Ευτυχής που μου έδωσε τέτοια αγάπη…. 1.Για πάντα στην καρδιά μου… 2.πόσες φορές έχω χαϊδέψει αυτή τη φωτογραφία… 3.Ειχε καλύτερη φωνή από τη δική μου …”, ήταν τα λόγια της κάτω από το ποστ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αλεξάνδρεια Αίγυπτος Το Μαρικάκι μου🌹 έλεγε :-η φωνή είναι η ανάσα της ψυχής … Οι γονείς «φεύγουν» έχουν ομως καθορίσει τα συναισθήματα, τον πολιτισμό και τη θέση μας στη κοινωνία .Ειναι ζωντανοί για πάντα«μέσα μας», στο μυαλό και στις πράξεις μας μέχρι το τέλος . Ευτυχής που μου έδωσε τέτοια αγάπη…. 1.Για πάντα στη καρδιά μου … 2.πόσες φορές έχω χαϊδέψει αυτή τη φωτογραφία … 3.Ειχε καλύτερη φωνή από τη δική μου … #mothersday #mother

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alkistis Protopsalti -Greece (@alkistisprotopsalti) στις